Gizem sonuçtan çok memnun

Eureko Sigorta Uygulamasına Girilemeyen Sigorta Şirketi

01 Nisan 2024 12:13

Garanti Bankası aracılığı ile Eureko Sigorta'dan kasko poliçesi oluşturdum. İç dış yıkama kampanyası dahilinde tarafıma kod tanımlaması yapıldı, ancak haftalardır sigorta şirketinin uygulamasına girmeye çalıştığımda hata alıyorum. Defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen sorun çözülmedi. Sigorta şirketinin uygulamasına giremediğim için ne kampanya kodlarıma ne de kasko poliçe detaylarıma ulaşamıyorum. Uygulamasına bile girilmesi mümkün olmayan bir sigorta şirketi aracın kaza yapması durumunda nasıl aksiyon alır bu durumda düşünmek bile istemiyorum. Bir an önce defalarca oluşturduğum talep kayıtlarının işleme alınıp sorunumun çözülmesini talep ediyorum. Aksi halde kaskomu iptal ettirip Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Abdullah
Abdullah

Hediye araç yıkama konusunda ben de mağdur edildim. Garanti Bankası müşterisiyim, Kasko için aradılar ilk kez Eureko Sigorta kullanmaya başladım. Telefondaki yetkili 7 araç yıkama hediyesi olduğunu söyledi. İlk yıkama kodunu uygulama üzerinden aldım. Ama sonraki yıkama kodları defalarca kez aramama rağmen size dönüş sağlanacak denilerek geçiştirildi. Daha çok yurt dışında yaşıyorum belki yılda aracımı 3-4 kez yıkatıyorum. 350 TL yıkama ücreti veremeyecek değilim ama yalan söylenmesi canımı çok sıktı. Ayrıca Şikayet var üzerinden baktığımda çok fazla mağduriyet yaşattıklarını gördüm. Çok yazık.!

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 09:39
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 18:59
Eureko Sigorta Euro Sigorta Fazla Ücret Çekimi
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2024 11:26
Eureko Sigorta Poliçe Dokümanını Paylaşmıyor