Etsy.com Etsy Hesabım Suspend Edildi Ve Herhangi Bir Mail Almadım.

25 Nisan 2023 18:55

etsy.com'da ilk ayımda 6 sipariş aldım ve gayet iyi de gidiyordum. Herhangi bir mail almadan hesabım suspend edildi.

Sebebini de şuna bağlıyorum; daha önce de kardeşimin bilgileri üzerinde açtığım bir hesap vardı
ancak bu hesapta işler yolunda gitmedi ve ödemem gereken bir bakiye vardı. Elimde o kadar para olmadığı için ödeyemedim tabii ki. Bu hesap askıya alındı. Ben de dün yeni hesabıma giriş yaptığım laptopumdan suspend edilen hesabı kontrol etmek istedim. Kontrol edip kendi hesabıma girdikten sonra suspend edildiğimi gördüm. Sanıyorum ki iki hesap aynı PC'den giriş yapıldığı için bu tarz bir
olay meydana geldi ama anlamadığım 2 nokta var.
Birincisi iki kişinin hesabını neden ortak değerlendiriyor, bilgiler farklı iken sırf aynı PC'den girildiği için ise bence çok da mantıklı bir politika değil. Bir de direkt olarak suspend edilip satıştan men olmak çok anlamsız. İçeride param var, bir uyarı vs herhangi bir şey yapılmadan param içeride kaldı.
İkincisi de bu konu ile ilgili herhangi bir mail almamış olmam :d

Bu konu ile ilgili mağduriyeti olan arkadaşlar varsa yorum olarak yaşadığı durumu ya da yardımcı olabilecek herhangi bir bilgiliyi paylaşabilirlerse sevinirim.

Ömer

Merhaba etsy mail adresi varsa paylaşabilir misin acaba?

Ömer

Benim sorunum çok garip satıcı hesabım vardı ama şu an satıcı olarak değil de alıcı olarak gözüküyor ama telden girince hala ürünlerim satışta suspend edilmedim ama bilgisayarımdan girince shop managere tıkladığım da mağazam çıkmıyor. Tam olarak site üzerinden nasıl mail gönderdin yardımcı olabilir misin?

Furkan

Mail adresini bilmiyorum maalesef. Direkt site üzerinden itiraz ettim ben. Geri dönüşleri de no reply mailleri ile yapıyorlar zaten

Silvercim sonuçtan hiç memnun değil

Etsy.com Hesabım Açılmadı, Ücret Çekildi ve Yanlış Borç Görüntüleniyor

Silvercim