Yuppion

(60 değerlendirme)
Şikayet Yaz
Hakan
15 Eylül 17:29

"Aleyna hanım madem haksız yere yuppion'u şikayet ediyorsunuz şimdi size yaşattığımız onca güzelliği anlatın dedi. Yuppion iş ortakları ve çalışan kadrosuyla her zaman iletişime açık bir şirket oldu mu olmadı mı diye sordu? Haklıydı. 2 tane hatalı üretim için ortalığı ayağa kaldırdığım için üzgün olduğumu belirtmeliyim. Yuppion bizlere sunduğu hizmetler ile her zaman fark yaratmıştır. Özellikle şirketin CEO'su Hakan Gerin dahil bizlerle her zaman iletişimde olmuştur. Bir de şunu anladım ki yuppion dan çıkmayı denedim. Nereden üretici bulacağım. Bulacağım sağlıklı hizmet verecek mi aklıma 50 tane soru geldiyse bu şirket gerçekten bana iyi hizmet veriyor dedim. Utandım. Buse hanım ve Aleyna hanım desteğiniz için teşekkür ederim."

Hakan Şikayetini Yayından Kaldırdı
Niyazi
14 Eylül 14:16
Niyazi Şikayetini Yayından Kaldırdı
Bedirhan
14 Eylül 01:58

"Hakan Bey sürecimle ilgilendi ve yardımcı oldu. Teşekkürler..."

Bedirhan Şikayetini Yayından Kaldırdı
Suzan
10 Eylül 22:24

"Hakan Bey sürecimle ilgilendi ve 2 hafta içinde ücret iadesinin yapılacağını belirtti. Teşekkürler..."

Suzan Şikayetini Yayından Kaldırdı
Batuhan
31 Ağustos 01:20

"Yuppion ile Etsy'de Metal Duvar Dekoru kategorisinde 3. Mağazamızı kurmaya karar verdik. Daha önce 2 tane takı mağazası açmışlardı ve inanılmaz memnun devam ediyoruz. A*** hanımın önerisi ile Metal kategorisinide denemek istedik. Görseller karanlık ve yapay hazırlanmış gibiydi. Bu konuda destek istediğimizde tasarımlar aynı kalıp görsel çalışmaları değiştirebileceklerini söylediler. Tasarımlarında değişmesini istemiştik. Neyse ki G*** hanım gecenin bu saatinde e-mail göndererek tasarım ekibinden destek istediğini belirtti. Sorunum şimdilik çözüldü. Teşekkür ederim."

Batuhan Şikayetini Yayından Kaldırdı
Gizem
28 Ağustos 19:17

"2022 yılından bu yana Yuppion ile çalışıyorum. Hakan beyden tüm ekibe kadar herkesi çok seviyorum. 4 kategoride mağaza açılışı yaptık. Hem WhatsApp grupları olsun hem de CRM ilerleyişi olsun çok iletişime açık bir ekiple çalışıyorum. 2 ay önce müşteri temsilcim yönetici pozisyonuna geçtiği için kategori yöneticim değişti. Yeni kategori yöneticim ile asla sağlıklı iletişim kuramadım. Bu konuda destek istediğimde ise Aleyna hanım değişiklik yapılmayacağını söyledi. Neyse ki Hakan Bey beni arayarak yardımcı oldu. Mevcut kategori yöneticimle olan iletişimimizi iyileştirmek adına ortak bir toplantı yapacağız. Teşekkür ederim."

Gizem Şikayetini Yayından Kaldırdı
Emine
27 Ağustos 16:58

"Gizem hanıma hızlı dönüşü için teşekkür ederim. Yuppion ile 2024 Nisan ayında çalışmaya başladım. Etsy'de takı markası kurduk. 25 Listing ile mağaza açılışı yapıldı. Mağazam 1000 satışı geçti. Siparişlerimin üretiminde de çok hızlılar. Aslında genel olarak bir problemim yoktu. Hakan Bey mağazam satıyor yeni ürün şu an yüklemeyelim algoritmayı bozmayalım dedi. Artık ürün listeleyebiliriz diyerek dönüş sağladılar. Mağazam için ilk hazırlanan ürünler harikaydı. 2. Kez çekilen ürün görsellerinde mankeni beğenmemiştim. Değiştirmek istediğimde ise 1 ay sonra yeni görselleri iletebiliriz demişlerdi. Bu konuyu buraya taşıdığım için üzgünüm. Gizem hanım beni telefonla arayarak sorunumla ilgili yardımcı oldu. Yeni görsellerim 1 ay sonra gelecek fakat öncesinde stoktan başka görseller gönderileceğini belirttiler. Benimle iletişimde olduğunuz için teşekkür ederim. Yaşım 50 üzerinde olmasına rağmen ayak uydurmaya çalışıyorum. Yuppion iyi ki varsın!"

Emine Şikayetini Yayından Kaldırdı
Yılmaz
23 Ağustos 15:20

"Taleplerimle ilgilenen Ecem hanıma teşekkür ederim. Yuppion ile yolumuza devam ediyoruz."

Yılmaz Şikayetini Yayından Kaldırdı
Oğuz
23 Ağustos 03:42

"Teşekkür ederim Yuppion Ailesi! Taleplerimle ilgili destek sağlayan A*** hanıma teşekkür ederim. Ayrıca yine zaman ayırıp beni telefonla arayan H*** Bey'e de teşekkür ederim."

Oğuz Şikayetini Yayından Kaldırdı
21 Ağustos 23:41

"Hızlı dönüş yapıp siparişlerimle ilgili sorunlarımı çözen Buse hanıma teşekkür ederim. 7 ayda 800'den fazla sipariş aldı mağazam. 4 kolyede hatalı üretim olmuştu. Bir sinirle buraya konuyu bildirdim. Tekrar teşekkür ederim."

Mehmet Şikayetini Yayından Kaldırdı
Yiğit
21 Ağustos 20:45

"Sorun çözüldü"

Yiğit Şikayetini Yayından Kaldırdı
Feyyaz
21 Ağustos 13:24

"Ecem hanıma tüm destekleri için teşekkür ederim. Üretim hatasından kaynaklı olan sorunumu çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdu."

Feyyaz Şikayetini Yayından Kaldırdı

18 Ağustos 12:06
Nurcan Şikayetini Yayından Kaldırdı
Hakan
14 Ağustos 22:55

"Sorunumla ilgili 23:05 gibi mesai saati dışında bir zamanda benimle ilgilenen Merve hanıma çok teşekkür ederim. Sözleşme için talep ettiğimiz ek madde kabul edildi. Yuppion ile çalışacağımız için mutluyum."

Hakan Şikayetini Yayından Kaldırdı
13 Ağustos 13:50
Osman Şikayetini Yayından Kaldırdı
Abdullah
10 Ağustos 03:46

"Tutku Hanım ve Taha beyin ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim."

Abdullah Şikayetini Yayından Kaldırdı
Bilal
10 Temmuz 13:48

"Taha beylere teşekkür ediyorum sorunumu çözdüler, teşekkürler herkese."

Bilal Şikayetini Yayından Kaldırdı

Yuppion Firmasının Verilen Sözlerin Yerine Getirilmemesi

Türkel
10 Temmuz 07:53

Yuppion Haksız Para Alıyor!

Talha
05 Temmuz 17:26
Serhan
01 Temmuz 12:51

"Tutku Hanım'a, sorunumu hızlı bir şekilde çözdüğü ve bu süreçte son derece kibar olduğu için teşekkür ederim."

Serhan Şikayetini Yayından Kaldırdı

Abdulkerim
19 Ağustos 10:07
Abdulkerim Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Yuppion bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Yuppion henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Marka Karnesini Gör