Sucukların Kalitesi Kötüleşiyor

01 Kasım 2023 14:51

Uzun zamandır etin en iyisi markalı sucukları tüketiyoruz. Başka bir uygulamadan verdiğim siparişler ikidir sucuk değil de köfte gibi geliyor. Eski kalitelerine dönmelerini istiyorum. Evde köfte yapabiliyorum, haberiniz olsun😜 üretim aşamalarına daha dikkat ederseniz sevinirim.

06 Kasım 2023 08:44
Tamet Kasap Ve Köfte Salonu Kasabım-Tamet Firması Don Kullanım Tarihi Geçen Ürün

Amasya Et Ürünleri Kıyma Sosis Ve Dönerden Memnun Kalmadık

11 Ekim 2023 16:58
Raif sonuçtan memnun

Edemen Et Ve Et Ürünleri (Bursa) Köfte Yerine Yağ Satıyorlar, Hayal Kırıklığına Uğradım

01 Temmuz 2025 11:52
"Beni arayan Veteriner hanımefendi çok ilgiliydi, iki kez aradı, gerekli uyarıları yaptıklarını ve üzüntülerini dile getirdiler, bu durumdan dolayı özür mahiyetinde bir jest yapmak istediler herhangi bir talebim olmadığını dikkatli olmalarını rica ettim. İlgilerinden dolayı teşekkür ederim."
edemen-et-ve-et-urunleri-bursa-kofte-yerine-yag-satiyorlar-hayal-kirikligina-ugradim-1.jpg