Sait sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 13:30

19.02.2024 tarihinde, saat 19.30'da İstanbul Pendik'teki Ahmet Yesevi Mahallesi Gülhane Caddesi'nde bulunan Hakmar mağazasından almış olduğum Eti Süt Burger ürününü çocuğuma vermek üzere açtığımda, üründe kıl benzeri bir madde ile karşılaştım. Ürünün faturası ve kusurlu ürünün görsellerini Eti müşteri temsilcileri ile paylaştım. Üzerinden iki buçuk ay geçmesine rağmen tarafıma herhangi bir dönüş yapılmadı. Durumu sürekli sorgulamama rağmen, fabrikadan dönüş beklendiği belirtildi. Eti marka temsilcilerine durumla ilgili bilgi amaçlı e-posta gönderip aramama karşın, ne yetkili ne de ilgili birisine ulaşamadığımı belirtmek istiyorum. Güven ve müşteri memnuniyeti ön planda olduğunu düşündüğüm Eti firmasının bu denli sorumsuz davranışı tarafımı rahatsız etmiştir ve artık ürünlerinizi kullanma konusunda güvenim sarsılmıştır.

06 Mayıs 2024 09:11 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

06 Mayıs 2024 12:24

Tüketicimize bilgilendirme maili gönderilmiştir. Saygılarımızla, Eti Müşteri Hizmetleri

Sait
Sait
06 Mayıs 2024 13:10

Merhaba Sayın yetkili ; Zaten şikayetimde de belirttiğim gibi iki buçuk aydır cevapsız kalan rahatsızlığımdan dolayı en son çare olarak buraya taşıdım konuyu fakat siz tarafıma gönderdiğiniz bilgi mailinde de incelemelerin devam ettiğini tarafınıza en kısa sürede dönüş yapılacağını bildirmişsiniz. Ben bu konunun araştırmasının bu kadar uzun olmasına şaşırıyorum. Saygılarımla.

07 Mayıs 2024 11:11

Tüketicimiz ile görüşüldü, bilgilendirildi. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

Berna sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2025 14:48

05 Eylül 2025 12:24
Eti Süt Burger’in İçinden Çıkan Hijyenik Olmayan Maddeyle Mağduriyet Yaşadım
eti-sut-burgerin-icinden-cikan-hijyenik-olmayan-maddeyle-magduriyet-yasadim-1.jpg
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2025 09:21
Eti Süt Burger Üzerinde Kıl Çıkması Ve Mağduriyet

11 Mayıs 2025 15:59
Eti Süt Burger'de Yabancı Madde İle Karşılaştım
Eti Süt Burger'de Yabancı Madde İle Karşılaştım
Melike sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2025 13:31