Tuğba sonucu yetersiz buldu

İkame Araç Talebinde Uzun Süreli Gecikme

İkame Araç Talebinde Uzun Süreli Gecikme
22 Kasım 2024 18:09

Aracımı hasardan dolayı servise bırakacağım için 21.11.2024 tarihinde saat 11:26'da Ethica Sigorta'yı arayarak ikame araç talep ettim. Kaydım alındıktan sonra gün içinde size Otocar araç kiralama şirketinden dönüş yapılacak denildi. Kimse aramadı, saatler geçti. Firmayı biz bulduk, aradık, talebiniz düştü, 24 saat içerisinde dönüş yapacağız dediler. 22.11.2024 tarihi 11:30 itibarıyla kimse dönmedi diye sigortayı aradım, tekrar aksiyon alalım, 24-48 saat içinde talebiniz karşılanır dediler. Bana ardından 15:30'da sigorta yetkilisi aradı, biz ilettik, hala dönüş yapılmadı mı dedi. Hayır dedim, tekrar iletip aranmanızı sağlıyoruz dedi. Kimse yine aramadı. Yaklaşık 16:00 gibi ben tekrar sigortayı aradım ve şikayette bulundum; ilk defa bu kadar uzun süre ikame araç beklediğimi, bu sorunun sizle alakalı olduğunu, karşı tarafın ciddiyetsizliğinin sorumlusunun kendileri olduğunu ve farklı firmaya yönlendirmeleri gerektiğini söyledim. Çeşitli 'Kusura bakmasınlar, haklısınız efendim' ile biten telefonun sonucu üzerinden 2 saat geçti. Şu an saat yaklaşık 18:00 ve ben ikinci gün sonunda hala ikame araç bekliyorum. Sigorta şirketinin bu tutumundan sonra ileri tarihli sigorta ve kasko poliçelerimde kendilerini asla tercih etmeyeceğim.

22 Kasım 2024 20:44 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sayın Tuğba E. tarafından iletilen başvuru değerlendirmeye alınmıştır. Saygılarımızla, Ethica Sigorta A.Ş. Müşteri İlişkileri Departman

Musa sonuçtan çok memnun

29 Ocak 2025 13:49
"Ethica Sigorta yetkilisi Yunus Emre bey beni arayarak özrünü bildirdi. Sorunun çözümü için gerekli işlemlerle kendisinin ilgileneceğini ve en kısa sürede çözüme ulaştırılacağını söyledi. Kendisine teşekkür ediyorum"
Ethica Sigorta İle Uzayan Mağduriyet Süreci
Hüseyin sonuçtan çok memnun

13 Eylül 2024 15:32
"Sorunun sigorta şirketinden değil aradaki Rent A Car firmadan kaynaklandığını öğrendik teşekkürler iyi çalışmalar. Ama geri dönüşleri hızlıydı tekrar teşekkürler"
Ethica Sigorta Pişmanlıktır, İyi Araştırma Yapın
Coşkun sonucu yetersiz buldu

Kaza Sonrası İkame Araç Mağduriyeti Yaşıyorum

26 Temmuz 2025 12:59
Kaza Sonrası İkame Araç Mağduriyeti Yaşıyorum
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Ethica Sigorta'nın Sürekli Ertelediği Hasar Onarımı

16 Aralık 2024 15:53
Ethica Sigorta'nın Sürekli Ertelediği Hasar Onarımı
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 16:14
Ethica Sigorta Aracımın Hasarını Gidermiyor.