Esteworld Mezoterapi Hüsranı: Beklentiler Ve Gerçekler

İlayda
15 Mayıs 2024 11:52

Estaworld'de mezoterapi hakkında bilgi almak için gittim. Randevumu oluşturan kişi, başka birinin gecikmesi nedeniyle beni bırakıp onunla ilgilendi. Üç defa yüz mü saç mı sorusuna 'yüz' diye cevap vermeme rağmen, doktorlar saç için geldiğimi düşündü. Danışmadaki durum çok kötüydü. Sivilce izlerimden rahatsız olduğumu belirttiğimde, yüzümü inceleyen kişi Paris ışıltısının uygun olacağını söyledi. Doktora gittiğimde ise kışın fraksiyonel lazer yaptırmam gerektiğini, Paris ışıltısının istediğim hiçbir sorunu çözmeyeceğini ve maliyetinden dolayı bu işleme yönlendirilmiş olabileceğimi belirtti. Doktorun odasındayken dışarıdakilerin sürekli tartıştığını duydum. Doktor ve asistanının aceleye getirip getirmediğini ya da Paris ışıltısının sadece 3-4 iğneyle bitip bitmediğini bilmiyorum ama yüzümde bence az noktaya iğne yapıldı. Bir hafta geçmesine rağmen yüzümde hiçbir değişiklik olmadığını düşünüyorum. Yedi bin lira ödedim. Ne işlem sonucundan ne de süreçte yaşadıklarımdan memnunum. İnternetteki çok fazla olumlu yoruma güvenip gittim; ancak, yorumların gerçeği yansıttığını artık düşünmüyorum.

Sultan
Sultan

Merhaba, şu an yüzünüz nasıl bir etki etti mi?

Cem sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2024 18:12

Esteworld Eksik Bilgilendirme Ve İade Sorunu