Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2024 02:21

Esteworld Altunizade kliniği'nde üç tane ben aldırdım; birisi kafa derimden, ikisi boyun ve kulaktan. Kafa derimdeki ben için özellikle saçlarım açısından sorun olur mu, kafamda delik oluşur mu gibi sorular sordum. Hatta son anda aldırmaktan vazgeçtiğim bile oldu ama estetisyen arkadaş beni hiçbir sorun çıkmayacağına dair ikna etti. Altı ay sonra hiçbir iz kalmaz dedi.

Sekiz ay oldu. Kafa derimde Benin alındığı yer delik kaldı. Kulak üstü ve boynumdaki benlerde de iz mevcut. Defalarca kez gittim ve her seferinde farklı cevaplar verip gönderildim. Benimle bu şekilde konuştunuz dediğimde beni kale bile almadılar. 'ben öyle bir şey söylemedim' dediler. Gerçekten yazıklar olsun, üç tane yara iziyle geziyorum.

Dış görünüşün bu kadar önemli olduğu bir çağda bir insana bu yapılır mı? Aynı klinikte saçlarım için kök hücre tedavisi, burun estetiği ve tekrar ben alımı yaptıracaktım. Neden bu şekilde bir muamele gördüm? İşlem tam yapılmadı, mağdur edildim. Esteworld markasına güvendim, rezil oldum. Hakkımı arayacağım!

13 Ekim 2024 23:12

Merhaba, Esteworld Altunizade kliniğinde bulunan Op. Dr. Lütfi Tekeş tarafından mağdur edildim. 3 adet ben alımı için 7 bin TL ücret ödedim. Devlet hastanelerinde ücretsiz olan bir işlem için yüksek bir rakam ödedim çünkü her şeyin sorunsuz olmasını istiyordum. Esteworld markasına ve Lütfi Bey'in doktor kıyafetine güvendim sanırım. Doktor Bey bana hiçbir sorun çıkmayacağını, iz konusunda endişe etmememi söyledi. Ayrıca, saçlı deriden ben alınacağı için saç kaybı olur mu endişem vardı. Hayır, olmaz dedi. Garanti verdi. Ancak, başıma geleni anlayınca şok oldum. Saçlı derimde oyuk şeklinde saç kaybı oluştu. Diğer iki bende kötü izler kaldı. Fotoğraflar ile birlikte paylaşıyorum. Tekrar iletişime geçtiğimde benden lazer yaptırmamı ve ekstra ücret istediler. Keşke oraya hiç gitmeseydim, çok pişmanım. Psikolojim altüst oldu ama karşımda ne beni anlayan ne de çözüm sunan bir marka var.

Ek
Ek
1728850333456.f33531e0-aaf8-44ea-aa34-0ac56cb06b91.jpg
1728850329191.ac99f331-b612-4208-a3b3-c9f5a0f5f971.jpg
15 Temmuz 2024 16:51

İlgilenen yok

20 Temmuz 2024 14:05 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın Mehmet S., Talebiniz ilgili birim yöneticilerince değerlendirilmiş ve tarafınızla görüşmeler sağlanmıştır. Geribildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Esteworld Altunizade Hastanesi Hasta Hakları Birimi

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Esteworld Estetik Cerrahi Kliniği Saç Tedavileri Sonuç Vermemesi İade.

07 Mart 2024 14:03
Esteworld Estetik Cerrahi Kliniği Saç Tedavileri Sonuç Vermemesi İade.
Talat sonuçtan memnun

Ücret İadesi Yapılmadı, Muhatap Bulamıyorum

29 Nisan 2025 14:47
"Marka adına G**** hanıma teşekkürlerimi iletiyorum yoksa onunla konuşana kadar arayan soran kimse olmadı. Ancak saç ekim sürecinden şu ana kadar memnun kaldım ilgili, temiz ve profesyonel bir ekibiniz var."
ucret-iadesi-yapilmadi-muhatap-bulamiyorum-2.pdf
ucret-iadesi-yapilmadi-muhatap-bulamiyorum-1.pdf
Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Esteworld'de Kök Hücre Tedavisi Hayal Kırıklığı

10 Ocak 2025 17:05