Sibel İğci Estetik Ve Güzellik Merkezi Saç Tedavisinde Bir Etki Yok

Ramazan
22 Temmuz 2024 11:1816.309

Sibel İğci saç tedavisi 15 seans yeter ki demişlerdi. Etkisini 7-8 seanstan sonra görürsün dediler. 15 bitti hiçbir etki yok. İşte an az 10 daha almanız gerekiyor dendi. Onu da aldım. 20 seans sonrası saçlarım daha çok dökülmeye başladı.

Randevu için arıyorum telefonumu açan yok her seansa farklı kişiler geliyor 20 seanstan sonra gitmemeye karar verdim ama hala kredi kartımdan taksit ödüyorum, ilgi alaka sıfır.

Aleyna
Aleyna
28 Mart 18:07

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bana denilen 26 seans katıldım. Her ay defalarca serum şampuan kullandım. O vadeddiği 100 de yüz sonucun hiçvirşni alamadım. Tamamen yalan. Ayrıca yorum yaptığım için beni sosyal medya hesaplarından engelledi Sibel İğci. Telefonları da mıyorlar. Şikayetçiyim. Gereken tüm bakanlıklar üst percilere duyulur.

Sibel İğci Estetik Ve Güzellik Merkezi Estetik Merkezinde Beklenen Sonucu Alamama Durumu

İsmet
14 Nisan 2024 12:0220.813

Instagram'dan reklamlarını gördüğüm S**** İ*** Estetik merkezine gittim sizi çok güzel karşılıyorlar saç dökülmemin aşır...

4 Destek

Sibel İğci Estetik Ve Güzellik Merkezi İade Ettiğim İşlenin Sonucunda Kalan Paramı Alamadım!

Ferah
22 Ağustos 2024 13:4229.813

Instagram'dan gördüğüm 17 Ağustos'ta sibel iğci saç merkezine gittim, görüşme sonrasında 15 seanslık işlem için 61000 TL...

6 Destek8 Yorum