27 Eylül 2023 16:38

Fatoş Çeçen güzellik merkezine Mayıs ayında ön görüşme için gittim. Akne skar izi sorunu yaşadığımı belirttim. Bu doğrultuda cildin en güzel aşamasına geleceğinin garantisini verdiler. Söylediklerine ve paylaşımlarına inanarak paket işlem ücret ödemesi yaptım. Zorla iki taksit yaptırabildim. Ürünleri kesinlikle almam gerektiği söylendi. Onları da aldım. O gün işleme başladılar ve o gün 5000₺ hesaplarına havale yaptırdım. Bir sonraki ay kalan 5300₺ ödemelerini yaptırdım. Ürünler akne geçirmek yerine suratımın her yerini akne doldurdu hayatımda görmediğim akneleri gördüm. Kendi şubelerine başladığımda bile o akneler yoktu yüzümde. Hatta başladığımda sizin yüzünüzde inanın hiçbir sorun yok çok güzel olacak denildi. Çok fazla güven verdiler. Sayfalarındaki paylaşımlar ve konuşmalarına ikna oldum. Her ay bu sefer olacak e** Hanım denildi hep daha kötüye gitti. Ve ben paketi satın almadan önce eğer öneriyorsanız ilaç kullanımı yapayım dedim, bana önermediklerini antibiyotik biz bu durumu çözeceğiz denildi. Tüm kontrollerimi yaptırdım. Hiçbir hormonal ya da içten gelen bir sorun yoktu. Tüm kan değerlerim normaldi. Her ay ümitle gittim. Şu an yüzüm çok kötü halde, keşke hiç başlamasaydım. Zamanım, param, ümidim, hepsi çöp oldu. Şubeden sadece 3300₺ aldığım ürünleri geri verdiğim için onların ödemesini yaptılar. Ben tüm paramın iadesini talep ediyorum. Kesin çözüm alınamayacak bir durum için bu kadar ümit verilmemeliydi ya da çözüm olmayacağını bile bile ödeme nakit alınmamalıydı. Yüzüm çok kötü halde ve param resmen çöpe gitti. Başlamadan önce ve ürün sonrası cilt kötülüğünü ve şu anki halini ekliyorum.

Umut
Umut

Bu hesaba giriş yapamadığım için yorum olarak düzenlemek istedim. Öncelikle konuyla ilgili hızlı dönüş aldığım tüm ekibe teşekkür ederim. Akne bakımı uygulamalarının cilt yapısına göre değişkenlik gösterdiğini gösteren ve ürün açıklamalarını bana detaylarıyla anlattıkları bir eğitim verdiler. Bu da çok hoşuma gitti. Bu tür işlemlerin biraz geç sürse de çözüme kavucağını bildirdiler. İlgileri için tekrar teşekkür ederim.

Fazilet sonuçtan hiç memnun değil

Estetisyen Fatoş Çeçen Cilt Bakım Fiyasko

05 Mart 2024 12:43

18 Haziran 2023 23:06
Mr. Emir Beauty Center Hala Akne Problemleri İle Uğraşıyorum
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Cicim Güzellik Salonu Güzellik Salonundan Aldığım Kremler Yüzümü Mahvetti

17 Şubat 2024 13:54