Fazilet sonuçtan hiç memnun değil

Estetisyen Fatoş Çeçen Cilt Bakım Fiyasko

05 Mart 2024 12:43

Ağustos ayında cilt bakımı için gittiğim Estetisyen Fatoş Çeçen Güzellik Bakım Merkezi'nden şikayetçiyim. Yüzümdeki lekeler için başvurmuştum ve başlangıçta lekelerin tamamen geçmese de açılacağı konuşulmuştu. Seanslara düzenli olarak gittim ve söylenenleri uyguladım. Kış aylarında cilt yenileme işlemi yapılacağı belirtilmişti. Ancak Şubat ayında ilaç kalmadığı için işlem ertelendi ve 1 Mart'ta tekrar gittiğimde Fatoş Hanım, cildimin uygun olmadığını belirterek işlemi gerçekleştirmediler. Cildin alt tabakasının daha sorunlu olabileceğini öne sürdüler. Ancak bu duruma inanmıyorum ve ekstra para gerektirdiği için işlemi yapmak istemediklerini düşünüyorum. Diğer işlemler gerçekleştirildi ve paketim tamamlandı. Paket dışında işlem yapacaklarını söylemelerine rağmen, sürekli bahaneler üreterek beni oyaladılar. Ödediğim paraya karşılık hizmet alamadığım için ücretimin iadesini talep ediyorum. Konuyla ilgili geri dönüş yapılmıyor. Reklamlarda daha kötü durumda olanların bile iyileşme şansı olduğu gösterilirken, benim cildimin uygun olmaması kabul edilemez. İyileşme olacağını söyleyen kişi ile işlemin sonunda uygun olmadığını belirten kişi aynı kişi, yani Fatoş Çeçen ve asistanı E** Hanım. Yeni paket almadığım için mi bu muameleye maruz kaldım bilmiyorum ama bu durum çok üzücü. Kolay para kazanmıyoruz ve sadece hakkım olanı istiyorum, fazlasını değil.

Sibel
Sibel

Ben de aynı yerden leke bakımı hizmeti aldım, şikayet görünce şaşırdım. Garanti yok diye söylüyorlar ilk başta. Şeffaf bir hizmet sunuyorlar. Siz bir şeyleri yanlış anlamış olabilirsiniz bence. Ayrıca birçok kişinin ekmek yediği bir iş yerini bu şekilde karalamaya utanmıyor musunuz? Hakkınız olanı arıyorsanız öncelikle sağlıklı iletişim kurma yolunu denemelisiniz.

12 Nisan 2024 10:19
Gülen sonuçtan hiç memnun değil

Fatma Süha Beauty Frozen Face Pro Max Paketi Hakkında Memnuniyetsizlik

06 Temmuz 2023 17:26