Ece sonuçtan çok memnun

Espressolab Ytü Beşiktaş Şubesinde Baristanın Saygısız Tavırları

08 Haziran 2024 20:23

7 Haziran 2024 14.45-15.00 saatleri arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü içerisindeki Espressolab'de yaşadığım tatsız olaydan bahsetmek istiyorum. Kahve almak için uğradığımızda erkek baristanın umursamaz tavırları ile karşılaştık. Çok önemsememeye çalışsam da olay kahve seçerken garsonun göz devirmelerine, içeceğim kahveyi söyledikten hemen sonra (ice latte) garsonun arkadaşına bakarak dalga geçer bir ifadeyle gülmesine kadar ilerledi. Neden güldüğünü, sorunun ne olduğunu sorduğumda ise "Komik bir şey mi var burada.", "Benim gülmem sizi ilgilendirmez." Tarzı kötü üsluplu ve asla garson- müşteri ilişkisine uygun olmayan cevaplarla karşılaştım. En başından beri tavrından rahatsız olduğumu dile getirdiğimde ise "Bu benim sorunum değil, beni ilgilendirmiyor." Dedi. En sonunda bu olaylardan dolayı bir şey istemediğimi ve oradan ayrılacağımı söylediğimde ise olabildiğince sinirli bir şekilde bardakları birbirine geçirdi ve elindeki havluyu etrafa savurdu. Severek kahve içtiğim bir zincir restoranda bu tarz olaylarla karşılaşmak işletmeye dair kötü izlenim sahibi olmamı ve farklı mekan arayışına girmemi sağlıyor. Dilerim ki bir daha böyle bir olay yaşamam.

09 Haziran 2024 12:45 (Şikayetten 16 saat sonra)

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Sefaköy Espressolab'de Barista Saygısızlığı Ve Yavaş Hizmet

21 Aralık 2024 14:25

Kahvemin Sürekli Atılması Sinir Bozucu!

06 Kasım 2024 13:44
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
30 Haziran 2024 23:10