21 Kasım 2024 18:44

Espressolab Kartal şubesinden muzlu rulo pasta aldım. Paket yaptırıp eve geldim. Satın aldıktan yarım saat sonra paketi açtığımda ağır bir koku geldi üründen. Tadına bakınca bozulmuş olduğundan emin oldum. Ekşimiş ve bozulmuş ürünü satmışlar bana. Müşteri hizmetlerini arıyorum muhatap bulamıyorum. İade istiyorum diye kalkıp şubeye tekrar mı gitmem gerekecek? İlk kez bir kahve zincirinde böyle böyle bir şey yaşıyorum. Kaç günlük ürün satıyorsunuz? Net bir şekilde kötü kokuyor ürün, çalışanların bunu fark etmemesi mümkün mü? Bu ürünler günlük olmalı.

22 Kasım 2024 09:46 (Şikayetten 15 saat sonra)

Selen sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 11:56
Hilal sonuçtan çok memnun

Espressolab Sirkeci Şubesinden Alınan Kahvenin Kalitesi Beklentileri Karşılamıyor

08 Nisan 21:12
"Merhaba yaşadığım sorun bugün itibari ile çözüldü, benimle ilgilenen mağaza müdürü A*** Bey ve barista eğitmeni S*** Bey’e içten ve samimi ilgilerinden dolayı tekrardan çok teşekkür ediyorum. Değiştirilen kahvede çok güzeldi kesinlikle Sirkeci’ye yolum düştüğünde uğrayacağım bir şube oldu ikramlarından dolayı da tekrardan teşekkür ediyorum🙏😊"
Ayla sonuçtan hiç memnun değil

Espressolab İstinye'de Hijyen Ve Tazelik Sorunları Nedeniyle Sağlık Problemi Yaşadım

16 Eylül 20:32

29 Ağustos 2024 10:22