19 Ağustos 2023 10:472.914
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
Eskidji Bazaar yönetimine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.

19 Haziran'da Eskidji Bazaar Avcılar rossa Concept mobilyadan yemek odası siparişi verdik. 2 Ağustos'ta teslim ettiler. Aldığıma alacağıma bin pişman oldum.

Teslim ettikleri yemek odası, sandalyelerinden konsoluna her yeri kusurluydu. Mağazaya durumu ilettim, sandalyeleri tekrar gelip alarak yeniden yapıp teslim ettiler. Konsolda onarım yapacaklarını belirttiler, sıfır ürün almamıza rağmen uğraşmayalım deyip onu da kabul ettik. Ancak defalarca aramamıza rağmen sürekli oyalanıyoruz, ne gelen var ne arayan soran.

Evimi taşıyacağım. Ben 20 gündür bununla uğraşıyorum, böyle bir şey olamaz.

21 Ağustos 2023 11:06 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Tüketicimiz, . Şikayetiniz ilgili birimlere iletilmiş olup; konu hakkında en kısa sürede dönüş yapılacaktır. Her zaman %100 Müşteri Memnuniyeti ve mükemmellik anlayışı ile çalışan firmamız, siz tüketicilerimizden gelen tüm talepleri büyük bir hassasiyetle değerlendirerek çarşımızdaki ilgili mağazalara ulaştırmaktayız. Eskidji Çarşı İşletmeleri A.Ş.

Hasan
27 Ağustos 2023 16:48

Eskidji Bazaar yönetimine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.

19 Nisan 2025 00:06

Ben de bu firmadan 2023 yılında mobilya aldım fakat mobilyalar elime daha 2025 yılı şubat ayına kadar parça parça olarak teslim edildi ve mobilyaların tamamı hatalı ve kusurlu. Bunu firmaya iletmemize rağmen herhangi bir değişim veya iade olmadı bize istediniz yere şikayetçi olun denildi şu an mahkeme aşamasındayız bize alışveriş karşısında fatura dahi vermediler. Çok kötü bir firma

Acil Teslimat Yok: 90 Bin TL’lik Mobilya Siparişi

19 Haziran 01:442

İstanbul Avcılar’daki Eskidji Bazaar içerisinde bulunan BD Home Style adlı firmadan 15.02.2026 tarihinde bir adet ikili ...

Teslim Tarihi Aşıldı Ve Ürünleri Kendim Almak Zorunda Kaldım

10 Haziran 04:04293

My Home Mobilya Avcılar (Eskidji Bazaar / Eski İçi Pazarı) şubesinden 24 Mart tarihinde koltuk takımı, yemek odası ve ya...

5 Yorum

Tümünü Gör
Eskidji Bazaar Sandalyenin Deformeli Gelmesi Ve Sandalyelerin Sallanıp Gıcırdaması

Eskidji BazaarSandalyenin Deformeli Gelmesi Ve Sandalyelerin Sallanıp Gıcırdaması

Tuba
Eskidji Bazaar En Klas Concept Mobilya Mağduru