Deco Mobilya Kaporamızın Yerine Sıfır Diyerek Teşhir Ürünü Verildi

01 Kasım 2023 15:34

26.08.2023 tarihinde eşimle Eskidji Avcılar Deco mobilya Mağazasından iki koltuk takımı beğendik. Karar veremediğimizi eve gidince düşünüp hangisini istediğimizi ertesi gün telefonda bildireceğimizi söyledik. 5.000 TL. Kapora verdik. Eve gelip sakin kafayla düşününce satıcının bazı söylemlerinden rahatsız olduk. Fiyat araştırması yaptık. 57.000 TL. Fiyat verdiği koltuk takımını 45.000 TL. Ye bulduk. 42.000 TL. Fiyat verdiği koltuk takımını da 30.000 TL. Ye bulduk. Ertesi gün telefon açtık biz bu işten vazgeçtik paramızı iade istiyoruz dedik. İlk başta sebebini söylemedik. Israr edince daha uygun fiyata aynı koltuk takımlarını bulduğumuzu söyledik. Bize bir sürü bahaneler sundu. İnegöl'deki mağaza ile görüştü. Yanlış anlaşılma olmuş filan. Koltuk takımını 52.000 TL. Ye kadar düştü. Biz midemiz bulandı vazgeçiyoruz dedik. Kaporayı veremeyiz ama onun yerine başka ürün almak üzere anlaştık. Bu sefer de alacağımız ürünleri normal fiyattan daha fazla fiyata bize teklif etti. Biz de daha fazla uğraşmamak adına kabul edip tekerlekli sehpa almaya karar verdik. Tabi bu arada mağazaya birkaç kere gidip geldik. Sehpayı verirken de bizi oyaladı. Sürekli laf kalabalığı, sipariş verdik gelince arayacağız gibi sözlerle bizi yanılttı. En sonunda bizde Eskidji yönetimine internet üzerinden şikayette bulunduk. Şikayetten sonra mağazaya gittik. Bizi oyaladıkları sipariş verdik dedikleri sehpaları geldi diyerek ellerindeki iki adet teşhir ürününü bize verdiler. Ürünün 15 gün içinde iadesi varken bizi kaporamızı vermek istemediler. Ürünlerine kötü diyemem ama ticari ahlak yok. 5.000 TL. Kazık yiyeceğimize 3.000 TL. Kazık yemiş olduk. Bir daha kapılarının önünden geçmem. Bu arada kasım ayına girdik. Biz sehpalarımızı yaklaşık bir hafta önce alabildik.

profile profile profile
01 Kasım 2023 15:41 (Şikayetten 7 dakika sonra)
Ayh
Ayh
15 Kasım 2023 15:12

İlginiz için teşekkür ediyorum. Yönetim olarak elinizden geleni yaptığınıza inanıyorum. Ancak mağazanın dikkatle takip edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Güvenilir bir firma olmadığı kanaatindeyim. Benim için konu kapanmıştır.

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 16:20
Emre sonuçtan hiç memnun değil

28 Nisan 2024 16:25
Eskidji Bazaar Avcılar'da Mobilya Mağazasından Yaşanan Mağduriyet
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 19:31