Mesut sonuçtan memnun değil

Ert Auto Şikayetçiyim

08 Ekim 2024 18:07

Sabihinden.com sitesinde "ert auto" adlı galeri (Ataşehir/İstanbul adresindeki) ile 2018 model 133.000 km 1.3 Multijet Fiat Egea araç için 03/10/2024 tarihinde telefonda görüştüm. Araç bedeli 595.000 TL yazılmıştı. Kendisini aradım Adana'dan aracı görmek için İstanbul'a geleceğimi ilanda pazar günleri açık olduğunun yazdığını uzak yoldan geleceğim için bütçeme uyup uymayacağını bu nedenle aracı son fiyat kaç bin tl'ye bırakacağını sordum kendisi 580.000 TL'ye bırakacağını söyledi. Ben de kendisine aracı görmek için pazar günü geleceğimi, ilanda söylediğinin dışında bir şey çıkmaması durumunda aracı satın alacağımı, aracı pazar gününe kadar bana opsiyonlaması için isterse cüzi bir miktar para gönderebileceğimi, Adana'dan İstanbul'a gidip eli boş döndüğüm takdirde mağdur olacağımı söyledim. Kendisi de "Sorun yok kardeşim, araç satılsa bile elimde km ve özellik açısından birbirine çok benzer 25-30 tane Fiat Egea araç var. Sen gel, seni boş göndermeyiz" dedi. Biz de buna istinaden kardeşimle birlikte nöbetçi noterde işlerimizi yetiştirip tekrar Adana'ya dönebilelim diye 06/10/2024 pazar sabah 05.45 Adana-İstanbul uçuşuna bilet aldık. Pazar günü sabah 07.30'da İstanbul'da olduk. Sabah erken saat olduğu için 09.00 a kadar bekledik ve kendisini aradık. "Seni daha sonra arayayım mı? " şablon mesajı ile meşgule attı. İşinin olduğunu düşündük ve koyulduk beklemeye. Saat 09.23 de kendisine durumu izah eden bir mesaj attım ve mesaj görülmedi. Saat 10.21 e kadar galerinin karşısındaki parkta oturduk bekledik ve 10.21 de tekrar kendisini aradım ve yine aynı mesaj ile meşgul attı. Sonuç olarak başka arabalar bakalım dedik ama olumlu sonuçlanmadı. Şu an 08/10/2024 saat 01.20 kendisi hala bana dönecek. Bugün arabamı Adana'dan aldım. Ancak İstanbul'a araba almak için gidip gelmemiz bana 15-16 bin tl'ye patladı. Şu ekonomide bu para kolay kazanılmıyor. İnsanlara söz verip kendine güvendirip sonra da telefonları açmamak esnaflığa yakışır mı? 16-17 bin tl paramın gitmesi eli boş dönmem bir yana kardeşimle birlikte uykusuz 2 gece geçirdik ve yorgunluğumuz da cabası. İlgili fotoğrafları da buraya ekliyorum.

Gold Auto Ataşehir İlan Ve Gerçek Arasındaki Fark: Güven Sarsıcı Araç Satışı Deneyimi

04 Haziran 2025 13:53
gold-auto-atasehir-ilan-ve-gercek-arasindaki-fark-guven-sarsici-arac-satisi-deneyimi-4.jpg
gold-auto-atasehir-ilan-ve-gercek-arasindaki-fark-guven-sarsici-arac-satisi-deneyimi-2.jpg
gold-auto-atasehir-ilan-ve-gercek-arasindaki-fark-guven-sarsici-arac-satisi-deneyimi-1.jpg
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Elecars Galeri Başakşehir Fiat Egea 2020!

Büşra
20 Mart 2024 13:30
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2023 19:11
Garipler Auto (Afyonkarahisar) Araç Alım Satım
Garipler Auto (Afyonkarahisar) Araç Alım Satım

Mert Mudak Otomotiv İnsanları Mağdur Ediyor!

23 Temmuz 2024 23:25