Depozito Bilmecesi Ve Erikli

15 Eylül 2024 02:12

4 ay önce Erikli Su firmasından cam şişe damacana aldım ve alırken 460 TL şişe parası olarak depozito verdim. 4 aydır her hafta 135 TL değişim ücreti ödeyerek 15 litre cam şişe damacana aldım. Bugün aradım sipariş vermek için, müşteri temsilcisi bağlandı, cam şişe elimizde yok, 2 aylık bir sürede olmayacak dedi. Ben de 18 litrelik plastik damacana yollayın dedim, sipariş eve geldi. Cam şişeyi iade edip 18 litrelik damacana alacaktım, cam şişeye verdiğim 460 TL depozitoyu geri bana 160 TL iade edecekler, üste para vermem gerektiğini, 18 litrelik damacanayı öyle almam gerektiğini söylediler. Ben de iptal ettim ve şunu anladım, Erikli cam şişeyi şu an 490 TL depozitolu veriyor, alırken 160 TL'ye geri alıyor. Yani 330 TL kar ediyor. Hayatımda kullandığıma pişman olduğum ve bir daha asla kullanmayacağım bir firma artık Erikli.

profile profile
15 Eylül 2024 09:54 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Size daha iyi hizmet vermek için şikayetinizin detaylarını doğrudan öğrenmek isteriz. Paylaştığınız telefon numarası üzerinden sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Erikli Müşteri Hizmetleri

15 Eylül 2024 13:12

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz telefon numaranız üzerinden size ulaşamamaktayız. Yardımcı olabilmemiz ve şikayetinizi kayıt altına alabilmemiz için tarafınıza ulaşabileceğimiz iletişim bilgilerinizi bizlerle paylaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, Erikli Müşteri Hizmetleri

Metin
Metin

Hangisi böyle değil ki? Halk kuzu, firmalar kurt. İnsanlara aç kurtlar gibi saldırıyorlar. "Şikayet var" gibi toplumun organize olacağı, sivil toplum kuruluşlarının artması birey olarak değil, büyük guruplar olarak mücadele edilmesi çok daha etkin olacaktır.

Teslim Edilmeyen Sipariş Ve Yetersiz İade Süreci

05 Ağustos 2025 11:06
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
20 Ocak 2024 12:38