Serap sonuçtan çok memnun

Erike Home Hala Sorunu Çözmedi

Erike Home Hala Sorunu Çözmedi
31 Aralık 2024 10:49
Serap'ın Teşekkür Mesajı
“Üretici firma yetkilisi Muharrem bey bizimle iletişime geçerek mağduriyetimizi giderdi. İlgisinden dolayı teşekkür ediyoruz.”

Bursa İnegöl' de üretimini Erike Home, satışını Berardi Mobilya'nın yaptığı yatak odası takımını 2024 Nisan ayının sonunda kullanmaya başladık. Ancak maalesef 2 ay kullanabildiğimiz bir ürün oldu. Bazanın altında bulunan 2 demir parçası sanki sadece yapıştırılmış gibi düştü. Üretici firma ve satış yapan mağazaya defalarca durumu iletmemize rağmen gerekli ilgi ve desteği göremedik sorunumuza çözüm bulmadılar. Aylardır bizi oyalıyorlar ve aylardır çekyatta uyuyoruz. Ürününün kalitesine güvenen firma topu satışı yapan bayiye attı. Satış yapan Berardi Mobilya'ya durumu ileteli 6 ay oluyor hala sonuç yok. Mobilya dediğinde 2 ay kullanıp atılacak yenisi alınacak ve fiyatı hafife alınacak bir şey değil ki atalım yenisini alalım.

Serap
Serap
04 Ocak 2025 23:19

Merve sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2025 16:28
Evlilik Hazırlığında Hayal Kırıklığı: Kalitesiz Ürünler Ve İlgisiz Hizmet
Evlilik Hazırlığında Hayal Kırıklığı: Kalitesiz Ürünler Ve İlgisiz Hizmet
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2025 10:56
Melike sonuçtan çok memnun

25 Nisan 2025 16:51
"Geri dönüş sağlayıp mağduriyetimi giderdiler teşekkür ediyorum."
Engince'den Aldığımız Mobilyaların Sürekli Arızalanması Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Yatak Odası Takımında Bitmeyen Boya Ve Mekanizma Sorunları Mağaza İlgisizliği

09 Eylül 2025 18:29