Erdens Club'ta İlgisizlik Ve İletişim Sorunları

27 Kasım 2024 15:01

Danışmanlık aldığım erdens Club'taki hoca başından beri toplantıları erteliyordu. Hep anlayışla karşılayıp sorun yok dedim. Sonrasında 2-3 gün mesajlara bakmamaya ve bu sürekli hale gelmeye başlayınca erdens'in ana hattına yazdım. Ne sorun var diye mesaj gönderdiler. Bende ses kaydı ile anlattım. Şaka gibi onlarda görüldü. Atıp ses kayıtlarını dinlemediler ve cevap vermediler bile. Aşağıda ss'yi bırakıyorum. ( hocanın toplantı ertelemelerini ve cevap vermemeleri 1 değil birkaç tane ss ile kanıtlayabilirim. ) Cevaba ve cevap verme şekline bakar mısınız? Benim derdim mesajlarıma gün içinde geri dönülmesi değil şu anda. Şikayetimdeki tepki. Ne bir ilgi var ne bir bir şey. Hakkımı zerre helal etmiyorum. C**** inşallah bu mesajı sen okuyorsundur ve mağduriyetimi giderebilirsin.

27 Kasım 2024 15:02

Ana hatta yazdığımda hocadan dönüş oldu. Cevap alabilmek için bunlar ile uğraşmama gerek yoktu. Ek olarak dediğim gibi sorun iletişim probleminden çıktı bir de üstüne ana hattan aldığım ilgisiz mesajlar cabası oldu.

29 Kasım 2024 19:37 (Şikayetten 2 gün sonra)
30 Kasım 2024 20:22

Merhaba C***, C*** gece 1 de cevap verip toplantı yapıp ve anında dönüş yapmalarını beklediğimi yansıtmışsın fakat bunlar gerçeği içermiyor. İlk olarak anında dönüş hiçbir zaman beklemedim. Benim şikayetim perşembe günü attığım mesaja cumartesi cevap gelmesiydi. Gece 1 de toplantı yapmamızın sebebi benim gece 1 i seçmiş olmam değil, danışman hocamın gün içindeki müsait olmayışı veya hafta içi ders yapamayıp hafta sonuna ertelemesi. Kaldı ki "yarın Free günüm" dediği günlerde cevap, toplantı beklentim olmadı. Pazarı veya gece saat 1'i ben seçmedim yani. Nadim dersleri anlatan ve ilgilendiğinde ilgilenen birisi fakat dersleri sürekli yukarı anlattığım şekilde ertelediğini ve en son ertelemesi sonucunda da da artık haber alamayışımı şikayet ettim. İlk mesajı perşembe günü attım. Cevap gelmedi. Cuma günü tekrar yazdım, geri döneceğim deyip cumartesi dönüş sağladı. Sonrasında pazartesi yazdığım son mesajlara da dönüş sağlamayarak, salı günü attığım mesajları da tabiri caizse umursamadı. Çarşamba günü ise mesajıma dönüş sağladı. Dönüş sağladığı mesajda da belirttiği üzere bu konuda hatalı olduğunu görebilirsin. Genel hattaki cevap veren sen miydin bilmiyorum ama ilk sorunu sorup sonra bakmaman ve ben tekrar dile getirdiğimde hafta sonu yüzündendir tarzı bir cevap almam (konunun hafta sonuyla alakasıyok) sonrasında ise hocalar gün içinde dönüş yapacaklardır diye dönüş almam benim için olumsuz bir deneyim oluşturdu. Bunun haricinde dersleri eksiksiz teslim etmedi maalesef. Şu anda senin 11 ay önce yüklediğin ürün bulma videosunu izliyorum. N*** çoğu konuya değinmemiş bile. Toplantılarımız esnasında, ( biz ürün, kategori seçtikten sonra) kaliteyle alakalı sorumdaki verdiği cevap "kaliteli ürün yakalamak için satın alınmış, yorum yapılmış veya feed back verilmiş olmuş olsa daha iyi olur" tarzında bir cevap aldım. Ama bunu ürün seçmeden önce söylemedi. Ürün kalitesi soruma yönelik, çoğu ürünü seçtikten sonra söyledi mesela Vb.

30 Kasım 2024 20:23

2500 kelime sınırını aştığım için buradan devam ediyorum; Tüm bunlardan sonra Ç** ile ilerlemek istedim ve bunu hem N***'e hem de Ç***'ya ilettim. N*** söylediğim şeyi buradanda sana da söylemek isterim. Bana işim var deseydi zaten anlardım. Kötüyüm deseydi zaten yazmazdım bile. Yanlış anlaşılma olmasın, ticaret kafasıyla baksam ne anlarım ne de başka bir şey. Sadece hizmet beklerim. Ben bir arkadaşı olarak haber bekledim fakat haber vermeyip umursamamayı seçti. Mesaj alabilmem için sana yazıp şikayet var'a şikayet iletmeme gerek yoktu. Yinede bildirimimi önemsediğini öğrenmek çok hoş.

30 Kasım 2024 20:25

Bu arada N*** 'in izni ile zaten ders kayıtları mevcut. Beraber yaptığımız şeyleri inceleyebiliriz. Teşekkürler.

Erdens Danışmanlık Asla Dediklerini Yapmıyorlar

16 Temmuz 2024 21:15
Erhan sonuçtan çok memnun

Eğitim Başlamıyor, Param Boşa Gitti

Erhan
01 Ağustos 2025 19:30
Mustafa sonuçtan çok memnun

29 Haziran 2024 19:54
"Ceylin hanıma desteği ve güler yüzlülüğü için çok teşekkür ederim."
Aysima sonuçtan hiç memnun değil

Koçluk Hizmetinde İade Ve İletişim Sorunu

28 Temmuz 2025 19:13