Sevilay sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2024 19:39

Yaklaşık 3-4 haftadır Erdem Hastanesi'yle iletişime geçiyorum. Kadın doğum paketleri hakkında bilgi rica ediyorum. Dönüş yapıyorlar, bilgi veriyorlar. Ben bir doktorla ön görüşme yapmak istiyorum. Sonuç olarak 9 ay boyunca o doktorla yoluma devam edeceğim, yaklaşımını görmek istiyorum diye açıklıyorum. Görüşme de 5 dakika sürmeyecektir. Başka hastanelerle görüşüyorum. Erdem Hastaneleri'nin Çakmak ve Çamlıca şubelerinde büyük sorun yaşıyorum. Önce Çakmak şubesine gittim, bana çağrı merkezinden bilgi veren M**** Hanım, gidip görüşebilirsiniz demişti. Sabah görüşmek için gidiyorum, bana muayene olması gerekiyor deniliyor. Belki doktoru beğenmeyeceğim, niye muayene ücretim çöp olsun? Az buz bir miktar vermiyorum sonuçta, bu devirde öyle boş paralar saçmıyoruz. Neyse, aynı şeyi Çamlıca şubesi için arıyorum, bana S*** Hanım dönüş yaptı. Şu şu doktorla görüşme yapabilir miyim dedim, ben doktorlarımla görüşüp sizlere dönüş yapacağım dedi ve 3 gün neredeyse sürekli her gün arıyorum çağrı merkezini, dönüş yapsın diye. Asla tenezzül edip aramak bilmiyorlar. Şikayet oluşturuyorum, o ne durumda diyorum, sistem değişti falan filan yapıyorlar. Asla vatandaşa yardımcı olmuyorlar. Başından savıyorlar. Genel merkez mi kim ilgileniyorsa ilgilensin artık. Buradan da cevap alamayıp şubeye gideceğim ya da CİMER'e başvuracağım. Böyle saçmalık olamaz, hastane adı kirleniyor resmen, yazık.

04 Ocak 2025 10:51 (Şikayetten 7 gün sonra)

Sayın hastamız, Öncelikle Erdem Sağlık Grubu olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletmek isteriz. Geri bildiriminizi değerlendirebilmemiz ve başvurunuzun detaylarını inceleyebilmemiz için iletişim kanalımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Yeşim sonuçtan çok memnun

11 Haziran 2024 10:01
"Doktor hakkında şikayetim değişmedi ama İnsan Kaynakları Tuğba Hanım o kadar hızlı ve özenli bir sonuç sundu ki, hastanede yaşayacağınız her sorunu mutlaka bu yetkiliye iletin sizi çözümsüz bırakmayacaktır. Doktoru beğenmediğim için başka bir doktordan hizmet telafisi önerdi, otopark ücretine bile telafi önerisi sundu. Böyle özenli bir yaklaşım daha önce hiçbir hastanede görmemiştim. İnsan Kaynakları ile hastanenize güvenim arttı. Özellikle Tuğba Hanım'a teşekkür ediyorum."

23 Ekim 2023 12:35

06 Ekim 2023 19:26