ERA Kolejleri Okul Ücretlerindeki Fahiş Artış!

Çiğdem
23 Aralık 2023 15:53

Beykent ERA Koleji'ne kayıt yenileme için gittim. 2022-2023 eğitim ücretinin üzerine yüzde 140 zam yapmışlar. Ayrıca bu yıl zorunlu olmayan yemeği önümüzdeki yıl için zorunlu tutarak 55.000 TL yemek ücreti talep ediyorlar. Yemek ücreti ödemeden kayıt yenileme işlemi gerçekleştirilmiyor. Gerekli yerlere şikayetimi ileteceğim. Verilen bu fiyat erken kayıt fiyatı ve 31 Aralık'a kadar geçerli. Sonrasında ücretlerin yine artacağını söyleyerek insanı çaresiz bırakıyorlar.

profile profile profile
18 Ocak 2024 13:07 (Şikayetten 25 gün sonra)

Değerli velimiz, Konu ile ilgili şikayet talebiniz kampüs yönetimi ve merkez yönetim ile paylaşılmıştır. Daha detaylı görüş ve iletişim için bizlere ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz

Soysal
Soysal

Evet geçen sene 75 bin iken 180 bin liraya yükseltmişler. Çok fazla.

Zafer
Zafer

Bize de aynı şekilde söyleniyor. Devlet geçen sene artık biz bir fiyat artış oranı belirlemeyeceğiz eskisi gibi tefe TÜFE oranlarının toplamı Bolu iki artı beş olarak zam yansıyacak denildi. Simdi ise özel okulların coğu kafasına göre zam yapmaktadır. Okul yönetimi şikayet edebilirsiniz diyor zaten bir şey elde edemiyorsunuz diyor. En mantıklısı Tüketici Mahkemesi'ne başvurmak

26 Aralık 2023 19:53
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

ERA Koleji Sözlerini Tutmuyor!

23 Aralık 2023 20:10

Kartal ERA Koleji Kitap Ücretleri Ve Zam Skandalı