Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

ERA Koleji Pendik Kampüsü Yaz Okulu

Nilgün
28 Haziran 2024 19:28

ERA Koleji Pendik okuluna yaz okulu için kayıt yaptırdım ve 1 aylık ücretimi yatırdım. 3 hafta sonra okulun açılmasına birkaç gün kala yaz okulunu açamayacaklarını ve Çekmeköy kampüsüne yönlendirme yapacaklarını belirttiler. Ben de Çekmeköy'ün çok uzak olduğunu, oraya götüremeyeceğimi belirttim ve kaydımı iptal etmek istedim. Ücret iadesi için 15 iş günü içerisinde yapılacağı belirtildi. Kabul etmediğimi ve bunun kendilerinin hatası olduğunu söyledim. Daha sonra tekrar arandım, Kartal kampüslerine almak istediklerini belirttiler. Kabul ettim, randevu istedim. Dönüş yapılacak dediler ancak dönüş yapılmadı. Bir gün sonra Kartal kampüsünü aradım, haberlerinin olmadığını belirttiler. Tekrar Pendik kampüsünü aradım, sizi arayacaklar dediler ve yaz okulu ile ilgilenen ilgili arayarak cuma günü akşam 17:00'ye kadar dönüş yapacağını belirtti ancak tabii ki de dönüş sağlanmadı. Ben ERA Koleji'nden ilgili kimseyle konuşamadım. Ne ücret iadem gerçekleştirildi ne de yaz okulu kaydımız. Gerçekten çok kurumsal ve ciddiyetle işlerini yaptıkları için minnettarım. Umarım şikayetime en azından buradan bir cevap alabilirim. Kabusa döndürdüğünüz yaz okulu kaydımı silin ve paramı benim size yatırdığım gibi hemen iade edin lütfen.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 11:48

12 Şubat 2024 21:50

ERA Kolejleri Kayıttan Sonra Kampüs Taşıyor

17 Temmuz 2023 11:39

Ücret İadesindeki Belirsizlik Ve Gecikme Mağduriyeti

03 Eylül 2025 16:01
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2023 16:48