Epson Yazıcı Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Zeynep
14 Kasım 2024 20:55

1 yıl önce Epson 3256l yazıcı aldık. Aldığımızda düzgün baskı yapmıyordu. Sayfaları eksik ve atlayarak çıkarıyordu. Birden fazla kağıt alıyordu. 1 yılda 3 kere garantiye göndermek zorunda kaldık ama hiçbirinde sorunu çözmediler. İade ya da değişim istedik ama sonuçta kullanıcı hatası deyip bizi suçladılar. Ürünün yapılması için yurt dışından parça gerekiyormuş. Dolar üzerinden ücret talep ediyorlar. Ücreti kabul etmediğimiz için ürünü yapmadan göndereceğiz şeklinde mesaj geldi. Hiç düzgün kullanamadığımız ürün nasıl kullanıcı hatası oluyor anlamıyoruz. Bu konuda tüm yasal haklarımı kullanacağım. Epson alırsanız sonra pişman olursunuz.

14 Kasım 2024 20:57

Epson l3256 fotokopi makinesini alalı 1 yıl oldu ama alır almaz garantiye gönderdik. 1yılda 3 kere garantiye gitti. Ancak 3. De kullanıcı hatası deyip yurt dışından parça için dolar üzerinden ücret talep ettiler. Ücreti kabul etmeyince, ürünü yapmadan göndereceklerini bildirdiler. Değişim ya da iade olmazmış. Çünkü biz hatalıymışız. Bu konuda tüm yasal haklarımı kullanacağım. Epson bizim için pişmanlık oldu. (Sayfaları eksik çıkarıyordu. Sayfaları çıkarsa bile yarısını çıkarmıyordu Ped hatası veriyordu Kağıtları 1 den fazla alıyordu. Kağıt sıkıştırıyordu.)

Özgür
12 Temmuz 2023 16:52
Epson Yanıltarak Ürün Satıyor
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Epson Yazıcı Hayal Kırıklığı: Pahalı Ama Sorunlu Ve Müşteri Memnuniyeti Yok

Mahmut
30 Ekim 2024 17:30
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Epson L3256 Yazıcıda Sürekli Çizikli Çıktı Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Murat
31 Ekim 2025 12:21
Selime sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Yazıcı Sürekli Arızalı, Garanti Ve İade Süreci Mağduriyet Yaşatıyor

Selime
23 Eylül 2025 18:09
Aldığım Yazıcı Sürekli Arızalı, Garanti Ve İade Süreci Mağduriyet Yaşatıyor
aldigim-yazici-surekli-arizali-garanti-ve-iade-sureci-magduriyet-yasatiyor-8.jpg
aldigim-yazici-surekli-arizali-garanti-ve-iade-sureci-magduriyet-yasatiyor-7.jpg
aldigim-yazici-surekli-arizali-garanti-ve-iade-sureci-magduriyet-yasatiyor-6.jpg
aldigim-yazici-surekli-arizali-garanti-ve-iade-sureci-magduriyet-yasatiyor-5.jpg
aldigim-yazici-surekli-arizali-garanti-ve-iade-sureci-magduriyet-yasatiyor-4.jpg
aldigim-yazici-surekli-arizali-garanti-ve-iade-sureci-magduriyet-yasatiyor-2.jpg
aldigim-yazici-surekli-arizali-garanti-ve-iade-sureci-magduriyet-yasatiyor-1.jpg
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat