İlhan sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 20:19

26 Kasım 2024 23:39

26 Kasım 2024 23:02

16 Kasım 2024 tarihinde Epic Games hesabımın e-posta adresi ve şifresi kim olduğunu bilmediğim biri/birileri tarafından değiştirildi. Hesabımın şifresini ve e-postasını kimseyle paylaşmam. Ea ve Rockstar Games hesaplarımda da aynı sorun oldu. Onlar bir günde düzelttiler bunu. 17 Kasım 2024 tarihinde konuya ilişkin firmaya yazdığımda "hesap kurtarma başvurusu yapmanız lazım" dendi. Başvuruyu yaptıktan 3 gün sonra cevap olarak (görsel olarak da atacağım) hesap ile ilgili endişelerinin olduğunu, verilen bilgilerin veritabanlarındakiler ile uyuşmadığını bana bildirdiler?. Ben de hesabın kurucusu ben olduğumu ve e-posta ve hesap adını hiç değiştirmediğimi vurgulayıp o güne kadar bana attıkları yaklaşık 20 adet maili (fatura, bilgi vs) ek olarak attım. Cevap dahi vermediler. Israrla mail atınca bana yeniden hesap kurtarma başvurusu yap dediler. Yapmaya çalıştığımda ise "Çok fazla deneme var sonra deneyin", "Bu e-posta için verilen başvuru limitini doldurdunuz" gibi uyarılar çıkmaya başladı. Bugün (26 Kasım 2024) hesap kurtarma başvurumu ve ıd sini onlara attım ve silmelerini istedim ki yeniden yapabileyim. Ona da cevap vermeye tenezzül etmediler. Ortaya bir yalan atılıyor ve yalan olduğunu kanıtlamak için çırpınıyoruz şaka gibi. Onlara da yazdım. Hesap ne zaman, kim tarafından, hangi PC veya telefon ile oluşturulmuş IP adresini teyit edin diye yine cevap yok. Net şekilde uğraşmak istemediklerini düşünüyorum. Bu yüzden 9 gündür oyalıyorlar. Beni ve "aldığın cevaptan tatmin ol ve kendi hesabının peşini bırak" demeye getiriyorlar ama ne kadar reddetseler de o hesap benim ve peşini bırakmayacağım...

26 Kasım 2024 22:13

26 Kasım 2024 21:13

16 Kasım 2024 tarihinde Epic Games hesabımın e-posta adresi ve şifresi kim olduğunu bilmediğim biri/birileri tarafından değiştirildi. Hesabımın şifresini ve e-postasını kimseyle paylaşmam. Ea ve Rockstar Games hesaplarımda da aynı sorun oldu onlar bir günde düzelttiler bunu. 17 Kasım 2024 tarihinde konuya ilişkin firmaya yazdığımda "hesap kurtarma başvurusu yapmanız lazım" dendi. Başvuruyu yaptıktan 3 gün sonra cevap olarak (görsel olarak da atacağım) hesap ile ilgili endişelerinin olduğunu, verilen bilgilerin veritabanlarındakiler ile uyuşmadığını bana bildirdiler?. Ben de hesabın kurucusu ben olduğumu ve e-posta ve hesap adını hiç değiştirmediğimi vurgulayıp o güne kadar bana attıkları yaklaşık 20 adet maili (fatura, bilgi vs) ek olarak attım. Cevap dahi vermediler. Israrla mail atınca bana yeniden hesap kurtarma başvurusu yap dediler. Yapmaya çalıştığımda ise "Çok fazla deneme var sonra deneyin", "Bu e-posta için verilen başvuru limitini doldurdunuz" gibi uyarılar çıkmaya başladı. Bugün (26 Kasım 2024) hesap kurtarma başvurumu ve ıd sini onlara attım ve silmelerini istedim ki yeniden yapabileyim. Ona da cevap vermeye tenezzül etmediler. Onlara da yazdım hesap ne zaman, kim tarafından, hangi PC veya telefon ile oluşturulmuş IP adresini teyit edin diye yine cevap yok. Net şekilde uğraşmak istemediklerini düşünüyorum bu yüzden 9 gündür oyalıyorlar beni ve "aldığın cevaptan tatmin ol ve kendi hesabının peşini bırak" demeye getiriyorlar ama ne kadar reddetseler de o hesap benim ve peşini bırakmayacağım.

24 Mart 2025 17:07

Cengizhan
22 Ocak 2025 23:43
Epic Games Hesabım Çalındı, Yardım Alamıyorum
Ege sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 15:27
Epic Games Hesabım Çalındı Epic Games Destek Çıkmıyor
Ulaç sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2025 16:20
Çalınan Hesaplar Ve Erişim Sorunları
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2025 14:03