Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Enza Güzellik Merkezleri Özensiz Hizmet Ve Yanıklarla Sonuçlanan Lazer Epilasyon Deneyimi

30 Eylül 2024 21:11

Elazığ/Merkez bölgesinde yer alan Enza Güzellik Merkez'inde peşin para vererek lazer epilasyon seanslarına başladım. Toplamda 3 seans gittim. Gittiğim her seansta özensiz ve bilgisiz personellerce yapıldı. Uyarmama rağmen yapılan işlem sonrası bedenimde ciddi yanıklar oluştu. Bugün 30.09.2024 tarihinde gittiğim 3. Seansta tekrardan yaptıkları lazer ışın ateşinin özensiz atış sonucu sonucu bedenimde yanıklar oluştu. İnsanların parasını peşin alarak özensiz ve baştan savarcasına işlem yapılmaktadır. Söz konusu sağlık değil, tek gayeleri ticari amaç gütmek olan bu kurumda insan sağlığı hiçe sayılmaktadır. Gidip paramı geri isteyip, işlem yapmaktan vazgeçmek istediğimi belirtmeme rağmen beni başlarından savarcasına davrandılar. Öğrenci olduğum için beni ciddiye alıp işlemi yapmaktansa, parayı alıp baştan savmayı tercih ettiler. Öğrencilerin bu memlekette güçsüz ve sahipsiz görülmesi hepimizin geleceğini kaygı içinde bırakmaktadır. Kurumlara ve hizmetlere güven bırakmamaktadır. Sözüm ona şehrin dn güvenilir kurumlarından biri olduğu belirtilmektedir. En güvenli kurum bu ise diğerlerini düşünemiyorum ne yazık ki. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Ek' te vücudumdaki yanıkları bırakıyorum.
Bu hususta gereğinin yapılmasını arz ederim.

05 Ekim 2024 13:35 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın Aynur B., Şikayetiniz ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayıp çözüme kavuşturacağız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Enza Güzellik Merkezleri

Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 03:55
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Lazer Epilasyon Sonrası Sivilce Ve İade Sorunu

09 Kasım 2024 19:10
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 14:15
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Lazer Epilasyon Hizmetinde Beklentilerin Karşılanmaması Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

13 Aralık 2024 17:26

06 Mayıs 2024 20:08