Selcen sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 09:05

Sage marka ürün almayı düşünenler için: Enplus Atakule'den 11 Mayıs 2024 tarihinde aldığım katı meyve sıkacağının blend haznesi, 3-4 kullanımda buğulandı. 20 Temmuz 2024 tarihinde ürünü mağazaya götürüp değiştirilmesini talep ettim. Enplus teknik servisi ürünü inceledi ve asitli bir şeyler blend etmiş olabileceğimi, bu buğulanmanın bundan kaynaklanabileceğini ilettiler. Tükettiğimiz en asitli gıda limondur ve ben bu katı meyve sıkacağını limon veya portakal gibi asitli ürünleri blend etmek için aldım. Bu tepkim üzerine garanti kapsamındaki ürünü değiştirebileceklerini, fakat blend haznesinin 10.000 TL civarındaki fiyatından %50 indirim yaparak bu değişimi sağlayabileceklerini ifade ettiler. Yani ürünü değiştirmemek için öne sürdükleri gerekçenin üstüne, garanti kapsamındaki ürünü değiştirmek için ücret talep ettiler! Türkiye'de sadece Enplus mağazasının sattığı Sage markasının Avrupa merkezi müşteri hizmetlerine durum hakkında mail attım. Kendileri Türkiye'deki ürün arızaları ile ilgilenmediklerine ilişkin geri dönüş yaptılar. Üstelik Avrupa'da Sage ile ilgili sorun yaşayan bir müşteri ücretsiz değişim hakkına sahipken, Türkiye'de satılan Sage ürünlerinin garanti kapsamında olsa bile ücretli değişim yapılabileceğini öğrendim. Neden aynı ürüne benzer ücretler ödediğim bir Avrupa vatandaşı ile garanti kapsamında aynı haklara sahip olamıyorum? Yaklaşık 17.000 TL vererek aldığım ürünün arızasında neden saçma gerekçeler hiç çekinilmeden önüme konulabiliyor? Biz Türk vatandaşları olarak neden bu kadar sahipsiziz?

17 Ekim 2024 15:34 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Selcen Y.; Öncelikle geri bildirimlerinizin bizim için çok değerli olduğunu belirtmek isteriz. 30384481 numaralı bildiriminize istinaden en kısa sürede size ulaşacağız. Saygılarımızla, Enplus Çözüm Merkezi

21 Ekim 2024 10:58
28 Ekim 2024 09:15

Bir kez aramışsınız telefonumu müsait olmadığım için açamadım. Bunun üzerine şahsımla iletişime geçme çabanız olmadı. Bu egonuz, hatanızı yok sayma çabanız bile başka bir başlıkta değinilecek müşteri memnuniyetsizlik sebebidir. Kalite kavramının temel unsurlarından habersiz bir şirketi artık ciddiye almıyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne gerekli savunmayı yaparsınız.

Saniye sonuçtan hiç memnun değil

Enplus Sage Katı Meyve Sıkacağı

Saniye
18 Aralık 2023 00:07
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Sage Tost Makinesi Kaplamasında Hızlı Yıpranma Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Ahmet
15 Ocak 2025 11:46

Bozuk Breville Katı Meyve Sıkacağı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Numan
06 Mart 2025 15:47
Bozuk Breville Katı Meyve Sıkacağı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Nur sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 00:09