Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Enplus Severin Mutfak Robotu

Gülşah
26 Aralık 2023 14:45

Severin marka Vatan Bilgisayar'dan mutfak robotu aldım. Robotun kullanımı hem sert ve kullanışsız hem de kullanırken çok titrediği için, bir aylık robotu Vatan Bilgisayar üzerinden Severin markasının Enplus'a ait olan servislerine iade edip, paramın iadesini istedim. Servisten arayan yetkili hem çok lakayıt davrandı hem de iade almamak için her türlü yolu deneyip, sıkıntılı robotu bana geri iade etti. Ben de üşenmedim ve ikinci kez iade ettim. Bu arada maddi ve manevi zarar gördüm ve kurumu aradığımda hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. İnsanlarla dalga geçiyorlar. Enplus üzerinden Alman markalarını almamak gerekiyor.

04 Ocak 2024 14:22

Merhabalar Enplus severin marka servisi hiç sıkıntı yok diyerek aylarca sorun yapıp sürekli gönderdiği ve kullanamadığım paramında rezil olduğu mutfak robotu buyurun izleyin Enplus arkasında durmadı inkar etti be sürekli geri gönderdi belge ve videoları izleyin ve ben tertemiz kutusuyla gönderdim nasıl elime geldiğine bakın

26 Aralık 2023 15:00 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Sayın Gulsah S.; Öncelikle geri bildirimlerinizin bizim için çok değerli olduğunu belirtmek isteriz. 27366164 numaralı bildiriminize istinaden en kısa sürede size ulaşacağız. Enplus olarak bildirimlerinizi değerlendirmekten mutluluk duyuyoruz. Saygılarımızla, Enplus Çözüm Merkezi

27 Aralık 2023 14:31

Sayın Gülşah S.; 27366164 numaralı şikayetiniz değerlendirilmiş ve tarafınıza bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, Enplus Çözüm Merkezi

Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Enplus Bozuk Ürün Satışı

Yeliz
30 Kasım 2023 10:03
Hayri sonuçtan çok memnun

Hayri
19 Aralık 2024 13:35
"Kısa süre içinde cevaplandığı için teşekkür ederim. Enplus firmasındaki yetkili ürünü geri alabileceklerini ve fatura miktarı kadar bir bedeli tarafıma başka bir üründe kullanmak adına, yapıcı bir teklifte bulundular, konunun çözülmesi adına yardımcı olan Enplus ve Şikayet var sitesine teşekkür ederim."
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
24 Aralık 2024 21:59
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
11 Mart 2025 17:33
Tencere Setinde Hayal Kırıklığı
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Sage Tost Makinesi Kaplamasında Hızlı Yıpranma Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Ahmet