08 Ağustos 2024 17:07

Enplus'tan almış olduğum Sage Tea Infuser çay ve kettle makinemin cam haznesi Mayıs başında düştü, kırıldı. Enplus'tan almıştım. Şirketi aradım, beni servislerine yönlendirdiler. Servis ile WhatsApp yazışmalarım da var. Parçanın 4060 TL olduğunu, 4000 TL'den verebileceklerini, yurt dışına sipariş geçmeleri gerektiğini söylediler. Bu arada teşhirde aynı (ama kullanılmış) hazneyi de -ki oğlum gittiğinde çizik, vuruk, defolu olduğunu gördü ve satın almadık. Defolu ürünü sıfır parça fiyatına satmaya kalktılar. Almadık. Ağustos başında aradılar, hazne gelmiş. Dün evime de oldukça uzak servis merkezine gittim. Cam hazne ve üzerinde kapağın oturduğu plastik bir parçayı bana ayırmışlar. 4000 TL ödeme dediler. Alacaktım, ancak benim aklıma geldi, kapağını da sordum. Sorunca üstteki parçayı meğer koymamaları gerekiyormuş (orada bekledim epeyce), bu ortaya çıktı. Ayrıca para istediler üstteki plastik için. Almadan evime döndüm. Durumu bugün Enplus çağrı merkezi ile paylaştım. Bana satacakları parçanın da kutudan çıkmış halinin fotoğrafını gönderdim. İş süreçlerinde çalışanların bilgisizliği ve ürün parçalarına hakim olmamaları, burada benim mağdur olmama neden oldu. Etik olmayan bir yaklaşım da bana telefonda parçanın fiyatı 6000 TL imiş, bana defolu parça önerilmiş, kabul etmemişim diye bir de sanki bir iyilik yapılıyormuşçasına konuşmaları bardağı taşıran son damla oldu. Müşteriyi bilmeyen, anlamayan yerine koyup, iş etiğine uymayan bu tarz bir iletişimi yıllardır müşterisi olduğum Enplus'ta yaşadığım için üzgünüm. Kurumsal çalıştığını bildiğim bu firma ile parça tedariki sürecinde yaşadığım, müşteriyi dinlememe, üstelik kendi iş süreçlerinin iyileşmesine katkıda bulunabilecek bu durumu tamamen müşteriyi zor durumda bırakan ve satın almak istediğim parçayı gördüğüm, bana paketlenmiş hali ile satmak istemeyip, yanlışlıkla konulan parça için de ayrıca para isteyen, bir de olan şeyi bozup size temin ediyoruz deyip bana sanki bir lütufta bulunuyorlarmış tavrından son derece rahatsız oldum. Sonuç olarak bir daha bu firma ile iletişim kurmak istemiyorum. Umarım firmanın üst yönetiminden bu yazdıklarım okunur ve daha etik çalışma biçimi benimsenir. Müşteriye böyle muamele edilmez.

08 Ağustos 2024 17:07
Enplus Müşteriyi Mağdur Eden Yaklaşım

Bu fotoğraflar 29 Mayıs WhatsApp yazışmasında Servis'teki görevlinin bana gönderdiği ve almamı önerdikleri kullanılmış teşhir ürününe ait parçalardır. Dolayısıyla ben de makinenin bu parçalarını alacağımı bekliyordum.

09 Ağustos 2024 08:29 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sayın Deniz B.; Öncelikle geri bildirimlerinizin bizim için çok değerli olduğunu belirtmek isteriz. 29664083 numaralı bildiriminize istinaden en kısa sürede size ulaşacağız. Saygılarımızla, Enplus Çözüm Merkezi

09 Ağustos 2024 14:18

Sayın Deniz B.; 29664083 numaralı şikayetiniz değerlendirilmiş ve tarafınıza bilgi verilmiştir. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Enplus Çözüm Merkezi

Meltem
10 Temmuz 2023 10:49
Büşra sonuçtan çok memnun

Enplus Müşteri Hizmetlerinin İlgisizliği

Büşra
09 Ekim 2023 09:50
"Aynı saat içinde geri dönüş sağladılar, pompası bozuk olduğu tespit edilen ürün yenisi ile değiştirildi. Bugün elime ulaştı."
Enplus Müşteri Hizmetlerinin İlgisizliği

Gressi
01 Ağustos 14:58
Son Kullanma Tarihi Geçmiş Filtre Satıldı, Sağlığım Tehlikeye Girdi!
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 21:59