Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 01:08

English Home'dan (Bartın Şubesi) Hecha döküm tencere aldık. Tencereyi sadece bir kez kullandıktan sonra dış yüzeyi ve boyası ismi gibi döküldü. 7 Ekim tarihli mesaj geldi. İnceleme için 20 iş günü dendi. 3 ay oldu hala ne arayan var ne soran. Arada 2 kere şubeye 2 kere de müşteri hizmetlerine ulaştım. Döneceğiz dendi. Hiçbir şekilde hala bilgi verilmedi. Hediyelik insanlar ismi var diye alıyor, gerçekten çok kalitesiz. Bu kadar sorumsuz, malının arkasında durmayan, müşteriyle ilgilenmeyen kalitesiz bir firma görmedim. Acilen mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

10 Ocak 2025 12:27 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimiz olmuştur, En kısa sürede size geri dönüş yaparak sorunun çözümü için elimizden geleni yapacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Englishhome Müşteri Hizmetleri.

10 Ocak 2025 12:28

Merhaba Değerli Müşterimiz, Şikâyetiniz ile ilgili sizlere destek olmak ve bilgilendirmek için iletişime geçmek istedik, ulaşamadık. Sizler ile tekrardan iletişime geçeceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Englishhome Müşteri Hizmetleri.

Hazal
Hazal