İdris sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2024 15:42

Engince İmes mağazasından almış olduğum mobilyaları 13 Ağustos'ta gelip kurdular. Tekli dolabın yan kısımları taşınırken kırıldığı için tekrardan üretilip getirilecek dediler. Belki haftaya bile geliriz, olmadı en geç 2 hafta içinde teslim olur dedi kurucu ekip. Dolabın rafları evin ortasında bekliyor, 47 gün oldu ne arayan var ne de soran. Ayrıca yatak odası dolabının kulpları sallanıyor, değişimini talep ettik. İmes mağazasındaki görevliye video ve fotoğraf attım, size dönecekler dedi. Bir aydan fazla oldu, arayan soran yok. Yine koltuk takımında üretimden dolayı düz bir çizgi halinde kumaşında hata var, yine ay geçti. İlgilenen, arayan, soran, dönüş yapan yok. İmes mağazasına hepsinin görseli, videosu atılmasına rağmen sizi arayacaklar demelerine rağmen arayan soran yok. En son bir telefon numarası verdiler, telefon açılmıyor. Tavsiye üzerine gittiğimiz Engince mağazadan aldığımız ürünlere sahip çıkılmıyor. Böyle ahlak dışı satış politikası olur mu? Satarken iyi, güzel; sıkıntı çıkınca ilgilenen yok. Yazıklar olsun.

30 Eylül 2024 14:16 (Şikayetten 22 saat sonra)
İdris
İdris
18 Ekim 2024 13:32

65 gün oldu hala eksik ürün teslim edilmedi hala hatalı ürünler ile ilgili tespit için kimse gelmedi bu yapılan şirket politikası mı ne güzel aferin. Engince mobilya ürünü satarken ballandıra ballandıra sorun çıkınca süründüre süründüre bile ilgilenmiyor

06 Eylül 2025 00:08
Eksik Ve Hasarlı Teslimat, Yetersiz Müşteri Hizmetleri Ve Sorumsuz Montaj Ekibi
eksik-ve-hasarli-teslimat-yetersiz-musteri-hizmetleri-ve-sorumsuz-montaj-ekibi-1.jpg
Büşra sonuçtan çok memnun

18 Haziran 2025 12:10
"Şikayet vara yazdıktan sonra bir gün içerisinde bana dönüş yapıldı bir aydır uğraştığım süreçte keşke şikayet var yazdıktan sonra talebim daha ciddiye alınarak dönüş yapılmasaydı keşke ilk hafta çözümlenseydi yine de ilgilenenlere teşekkür ederim"
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2025 13:31

16 Ağustos 2025 13:11
Talha sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2024 18:52