Demet sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 09:53

Engince Mobilyadan mart 2022 de almış olduğum salon takımımla ilgili kurulum yapıldığı günden bugüne sorun yaşamaktayım. Ürünü seçerken ayaklar ahşap renkteydi, biz siyah mobilya almak istediğimiz için satış danışmanı sandalyelerin, orta sehpanın, yemek masasının, TV ünitesinin ve büfenin ayaklarının siyah yapabileceğini ve renk değişimlerinde sıkıntı yaşanmadığını söyledi. Ürünler teslim edildikten hemen sonra çizikler oluştuğunu tırnağınız bile deyse soyulma yaşanmaya başladığını bazı yerlerde boyama yaparken parmak izleri ve mobilya birleştirirken birleşmeyen ve görünen vidalar olduğunu ve koltukların ortalarında çökme yaşandığını söyledik. Firma yetkililerini aradığımızda ilettik. Gelerek kontrol sağladılar ve bir kalemle çizikleri boyadılar. Aynı kalemi bizim de tedarik edebileceğimizi kendini çizildikçe boyayın dediler. Koltuklar içinde maalesef bu sıkıntı yaşanıyor nasıl olsa garantisine daha iki yıl var garanti dolumuna yakın süngerleri değiştiririz şimdiden değiştirmeyelim tekrar olur dediler. Boya ve görünen parmak izleri Çin abla bunlar Elle üretilen ürünler normal böyle ufak tefek şeyler dediler nasıl olsa altını görmüyorsun dediler. Daha sonra sandalyelerin ayaklarındaki zımparalı yerler ve boyalar aşındıkça ekim 2022 de tekrar aradık geldiklerinde firmayla görüşeceklerini yapacakları bir şey olmadığını, değişim olabilir ama ücreti bizden talep edeceklerini geri dönüş yapacaklarını söylediler. Telefonlarımı açmamakta olup ekim 2022 den beri dönüş yapılmamıştır. Ürünlerin iki yıllık garanti süreci devam etmektedir. Sanırım garanti sürecinin dolmasını bekleyerek oyalama taktiği uygulanmaktadır. Engince mobilya tarafından mağduriyetimin en kısa sürede giderilmesini talep ediyorum

21 Temmuz 2023 10:54 (Şikayetten 1 saat sonra)
24 Temmuz 2023 08:38

Engince mobilya halen tarafıma geri dönüş yapmamıştır

26 Temmuz 2023 13:28

Firma arayarak ürünlerinizi alıp ayaklarını düzgün bir şekilde boyayarak tekrar tarafıma göndermeyi çözüm olarak sundu sanki tek sorun ayaklarındaki boyanın düzelmesiymiş gibi. Engince Mobilyayı Tüketici Mahkemesi'ne şikayet ettim. Ürünlerin ücret iadesi için mahkemenin sonuçlanmasını bekleyeceğim.

09 Haziran 2023 17:02
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 18:48

10 Ağustos 2023 20:51

31 Ağustos 2024 11:18
Nehir sonuçtan hiç memnun değil

Engince Mobilya İle Bitmeyen Sorunlar

17 Aralık 2024 14:26