Enerya Denizli Pazar Sabahı 7:45 Çalışma Yapılır Mı?

29 Temmuz 2024 08:56

Sayın Enerya sorumluları, öncelikle yapmış olduğunuz iş kolay değil ama bazı zamanlar yapmış olduğunuz sorumsuzca davranışlarla insanı çileden çıkarıyorsunuz. Öncelikle Denizli/Buldan Cumhuriyet Mahallesi eski sağlık ocağı caddesindeki 27/07/2024 tarihinde yapmış olduğunuz güzergah üzerinde hiçbir çalışma uyarısı olmadan, anons yapılmadan kazı çalışması yapıyorsunuz. Bu yaz sıcağında pencereler açık, toz savaşı verirken sulama aracı ile toz bulutunu engelleyebilirdiniz. Kazı yapacağınız sokak ve caddelerde ilgili belediye ya da zabıta tarafından anons yapılıp, araçlarımızı 3-4 saat ara ile park yapmak için köşe kapmaca oynamazdık. 28/07/2024 tarihinde aracımı park etmiş olduğum sokağa altyapı çalışması için girilmiş. Tesadüfen komşular kimin diye konuşurken fark ettim ki benim aracımın dibinde iş makinesi var. Yazık, araç sahibine yetkili mercilerden ulaşılabilirdi. Bu yazacak olduğum daha da önemli: 28/07/2024 Pazar sabahı saat 7:45'te iş makinesi çalışıyor. Saat 8:00'de iş makinesi açmış olduğu altyapı çalışmasını kapatmaya başlıyor. Sayın Enerya Buldan veya Denizli yetkilileri, sizlere ulaşmak isterken pazar günü olduğu için sizlere ulaşamadım. Çünkü günlerden pazar. Peki biz Cumhuriyet Mahallesi halkının suçu nedir? Benim de çalışan biri olarak pazar günü dinlenmem gerekmiyor mu? Saat 10:00'dan önce çalışma yapamazsınız, kepçe çalıştıramazsınız. Lütfen Avrupa'ya gidip çalışma iş programı nasıl yapılır, uygulamalı ders almalısınız. İşte ben yurt dışına giden bir vatandaş olarak bunun öncelikle görüleceğini ve insanların birbirine nasıl kurallar çerçevesinde davranacağını öğreneceğini düşünüyorum.

07 Ocak 2025 11:45
Harun sonucu yetersiz buldu