Filiz sonuçtan çok memnun

28 Mart 2024 00:00

Pegasus sitesinden almış olduğum Uçuşun, ödeme aşamasında, Bileti seçip satın aldım. Daha sonra banka kartıma baktığımda bana iki farklı biletleme işleminin yapıldığını gördüm. 2 dakika içerisinde Pegasus müşteri hizmetlerini aradım. (ki şu an Pegasus değil, kendini Pegasus müşteri temsilcisi gibi tanıtıp, telefonda konuşan ems turizm seyahat Sivas çalışanı olduğunu öğrendiğim ) müşteri temsilcisi kişi uçağa 2 bilet işlemi yapıldığını bu yüzden biniş sağlayamayacağımı. Diğerini iptal edebilmesi için kesinti yapacağını söyledi. Kartla Satın almış olduğum PNR
5U5LC2 11.000 TL olan biletimin parasını iade edecek fakat yeniden 6327 TL telefonda kartımdan ödeme yapmamı istedi. Kartımı telefondan tuşladım paramı çektiler. Ben Başka bir telefon var mı? Yetkili biriyle görüşmek için Pegasus'u yeniden aradım. Bu defa gerçek Pegasus yetkilisi idi. Bana 24 saat içinde iptallerde kesinti yapmadıklarını belirtince, kredi kartımda kesinti yapan şirketin adına banka slipinde bakıp araştırdım. Kendini Pegasus müşteri temsilcisi gibi gösterip, benim gibi bir çok kişinin kesinti adı altında yüklü miktarlarda parasını aldığını gördüm. Pegasus
Bilet satışı sırasında 24 saat içerisinde biletini iptal edilebileceği ve kesinti yapılmayacağını belirttiği halde, kendini Pegasus elemanı gibi gösterip, telefonda konuşan aracı şirket ems Seyahat turizm Sivas 'ın benden haksız yere almış olduğu 6.327 TL'nin tekrar kartıma iadesini istiyorum. Ayrıca bu şirket ile ilgili bu kadar şikayet varken, Pegasus nasıl çalışıyor?

23 Ağustos 2024 21:13

Arkadaşlar bana bankamdan gelen mail. Yaptığım harcama itirazımın kabul edildiği. Ems şirketinin tahsil ettiği ücretin kartıma iade edileceği yönündedir.

Yorumlar (7)

Mazlum
Mazlum

Benden de aynı şekilde kesintiler yapılmış extra bağaj hakkı talep etmiştim 1323 TL ödemeniz lazım dedi ödeme yaptığımda 800 TL sini ems seyahat acentesi kesmiş 523 TL sinide pegsustan kesildiğini fark ettim şu an Pegasus müşteri hizmetlerini aradığımda bana bizim sizden bagaj ücreti olarak 523 TL tek kesim yapmışız extra 800 TL almamız mümkün değil yanlışınız var bir de extra bagaj hakkı 523 TL dir kim bunlar Pegasus'un müşteri temsilci hattına nasıl ulaşıyor sızıyorlar

Filiz

Sizin şikayetinizde bir gelişme var mı?

Filiz

Burada yorumlarda okudum. Karakola gidince parasını geri ödemişler.

Aydın

Aynı durumu 8 Nisan 2024 te bana yaşatıllar aradığımda tekrar telefonları suratıma kapatıyorlar. Pegasus firması muhatap bile almıyor bizi malesff... Sizler e iade durumu oldu mu acaba?

Filiz

Bankam vaptığım harcama itirazı üzerine paramı geri ödedi

Aydın

Gerçekten pes arıyorum şahıslar telefonu yüzümüze kapatıyor Pegasus sorun cözmüyo. TÜRSAB a şikayet ettim lütfen sizde şikayet edin.

Filiz

Ben kartıma geri iade edilmesini istedim. İade falan yok. Sizin gibi benim gibi bir sürü kişi var aynı durumda.

07 Nisan 2024 20:25
Ali sonuçtan çok memnun

11 Ocak 2024 13:42
"Mytirp iptal olan biletimin Pegasus tarafından iade yapılan miktarı kredi kartıma iade etti. Teşekkür ederim"
Seckin sonuçtan hiç memnun değil

Mytrip.com ve Pegasus Tarafından Yaşanan Mağduriyet

Seckin