Emniyet Genel Müdürlüğü Hırsızlık Çoğalıyor Ve Buna Kimse Dur Demiyor

16 Ağustos 2023 19:15

Dün gece saat 2 buçuk sıralarında telefonum çalındı. 155'i arayarak ihbar ettim. Defalarca aradım, bir saate ancak geldiler. Fakat bana keşke aramasaydım dedirten her şeyle karşılaştım. Ekip geliyor. Benim yapacak bir şeyim yok, seni en yakın karakola bırakırım. Orada ifadeni verirsin. Beni karakola bırakıyorlar, oraya gidiyorum. Bunlar saçma iş yapıyor, sen niye getirdiler. Hırsızlık olduğu için bizim gelmemiz gerekti. Ben tekrar evime dönüyorum, 10 dakika sonra ifade için geliyorlar. Ben suçlanıyorum.

IMEI kayıtlı telefon değilse sen ceza yersin diye hiçbir işlem yapılmıyor ve elini kolunu sallayan hırsızlık yapıyor çünkü hiçbir cezası uygulanmıyor. Seni kaale alan kimse yok, sağ olsun Türkiye'de meslek olarak geçecektir. Hırsızlık. Kendi çabamla son görülen yere gidiyorum, telefonun konum özelliğinden bir kamera kayıtlarını istiyorum. Polis bey benimle dalga geçiyor. Yok arka sokaklardaki gibi mi sanıyormuşuz? Yok bir tane ekibi varmış, koca merkezde yok. Onu da bana mı verecekmiş? Kusura bakın ama ben düne kadar devletim arkamda, polisim arkamda diyordum. Ama dün yanıldığımı anladım. Tek ben değil, çevrede kime sorsanız aynı dertten muzdarip. Polis hiçbir şey yapmıyor, yaşıyoruz muyuz yaşamıyor muyuz? Bellisiz iki günlük cihazım çalınıyor ve bunun suçlusu ben oluyorum. Hiçbir şekilde arama çabasına girilmiyor. Sizde haklısınız ama fakirin yüzü gülmez, fakirin arkasında kimse durmaz.

Silahsız Özel Güvenlik Kimlik Kartı Başvurumun 46 Günlük Gecikmesi Ve İşsizlik Riski

16 Mayıs 04:30
silahsiz-ozel-guvenlik-kimlik-karti-basvurumun-46-gunluk-gecikmesi-ve-issizlik-riski-1.jpg

Haksız Trafik Cezam 5 Bin TL İptal Edilsin

15 Mayıs 09:34