Emniyet Genel Müdürlüğü Bakiye Bloke Kaldırma Ve Para Transferi İptal İşlemi

Emniyet Genel Müdürlüğü Bakiye Bloke Kaldırma Ve Para Transferi İptal İşlemi
10 Ağustos 2023 20:51

Yapı Kredi Bankası hesap bakiyesi bloke konulmuş Yapı Kredi Bankası şubesine gittim yardımcı olunmadı. Müşteri hizmetlerine söyledim oradan da yardımcı olunmadı. Müşteri hizmetleri bana Bayburt valiliği il emniyet müdürlüğü tarafından hesap bakiye bloke koydurmuş dediklerine göre lütfen yardımcı olursanız sevinirim

10 Eylül 2023 15:59

Yatırım şirketi Guardian ile işlem yapmadan önce hiçbir sicil bozukluğu yoktu Guardian ile işlem yaptıktan sonra Bayburt valiliği il emniyet müdürlüğü tarafından mahkeme kararıyla bloke edildi Yapı Kredi maaş bakiyem Bayburt il emniyet müdürlüğü aradım bizim yapabileceğimiz bir şey yok CİMER çekin denildi CİMER çekip Binance işlem yaptığım açıklama yaptım Binance hesaba da bloke konuldu lütfen yardımcı olursanız sevinirim

10 Eylül 2023 15:56

Barış
Barış
13 Ağustos 2023 21:01

Lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Çözebilen var mı?

Hüseyin
Hüseyin

Çözebildin mi abi bende de aynı sorun var

Çözüldü mü?

Metehan
Metehan

Sonuç ne oldu kardeşim

Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü Tl Hesabıma Bloke Koymuş!

29 Nisan 2024 20:30