Emniyet Genel Müdürlüğü Bahçelievler Şubesi Üst Komşu Ses Şikayeti İle İlgilenmedi

13 Ağustos 2024 07:4457.117

24 Temmuz 06:31'de 155'i arayarak üst komşumu saat 5'ten beri yaptığı gürültü için şikayet ettim. Daha öncesinde üst komşumuz bize karşı nefret beslediği için asılsız bir suçlamayla evimize gürültü yaptığımız konusunda polis yollamıştı gecenin 3'ünde ve hepimiz şok içinde uyandık.

Üst komşumu daha önce kibar bir dille terlikleriyle üstte takır tukur yürümemesi için ve sabah saatlerinde 'temizlik' adı altında eşyaları devirip yüksek gürültü çıkarmaması için uyarmama rağmen durmayıp devam etmesi ve beni 'yasal haklarımı kullanırdım da senin hatırına bir şey yapmıyorum' diyerek tehdit etmesi, üstüne üstelik kapımızın önünden geçerken sürekli küfür edip rahatsız etmesinden artık bıktım.

Polisi aradım fakat polis gelmedi. Uzun bir süre boyunca dışarıda polisin gelmesini bekledim; gürültüden evde duramadım ve uyarmak için ben sopayla iki kere tavana vurdukça üst komşum daha da agresif bir şekilde evindeki eşyaları devirerek gürültü yapmaya başladı. Üst komşum asılsız bir suçlama ile evimize polisi hemen çağırabiliyor fakat ben iki kere aramama rağmen polis bu şahısa asla gitmedi.

Merak ediyorum, siz adam mı seçiyorsunuz yoksa başka bir şey mi? Bizim yasal haklarımız yok mu? Neden bir talepte bulunduğumuzda ilgilenilmiyor? Bizim huzurumuz söz konusu iken üst komşu bizi 'çok sesli bulaşık yıkadınız' diyerek şikayet edince bizim evimize gecenin 3'ünde polisler gelebiliyor fakat sabahın 5'inde evini yıkan bu şahısa hiç kimse gitmiyor! Sebebini öğrenmek istiyorum!

Yorumlar(6)

20 Ekim 2024 14:50

Bende ev sahibiyim bunlar yüzünden evimizden mi olalım kiracı rahat biz huzursuz

Mine
Benzer Şikayeti Var
13 Ekim 2024 02:18

Biz de taşınmak zorundayız galiba ama maddi açıdan çok zor olacak toplanması taşınması da kolay değil korkudan bir şey yapamıyoruz ülkenin hali belli eve gören çıkan adamın haddi hesabi yok. Mahkemeye versem ne olur bilemiyorum ama bıktık şu anda yine gurultu var vursak daha beter yapıyorlar sinir hastası olduk. Ankara cankaya Gökkuşağı emek sitesi 4. Kat 22 numara bir yetkili görsün duysun defalarca ilettik ama çözüm yok yönetici ev sahibi uğraşmak istemiyor belalı tipler ama böyle ne olacak binamızdan çekip gitsinler çoluğumuz çocuğumuz var bıktık.

Mine
Benzer Şikayeti Var
22 Eylül 2024 01:23

Maalesef bizde de hala sorun devam ediyor, emniyet zabıta muhtar yönetici ev sahibi avukat hepsine defalarca ilettik ama care yok dediler ve bu kisiler nasıl umursamazlarsa şu anda yine aynen gece 1de 2de 24 saat evin içinde koşuyor eşyaları fırlatıyorlar kesinlikle böyle birilerini hiç görmedim gece bir şeyler dönüyor evde ama kimsenin umurunda değil olan bize çocuklarımıza oluyor. Uykusuzluktan sağlığımız bozuldu. Tekrar belirtiyoruz herkes bilsin Ankara gökkuşağı Mah 1197 sokak emek sitesi 4. Kat 22 numara korkunç şekilde sürekli aşırı gürültü yapıyor bıktık usandık ama herkes korkusundan bulaşmıyor acil çözüm bekliyoruz. Ev sahibiyiz onlar kiracı taşınmak istemiyoruz ama sabrimiz tükendi.

26 Ağustos 2024 13:17

Aynı olayları yaşadım ve çok sıkıntılı bir dönemimde tonla masraf yaparak kendi evimden taşınmak zorunda kaldım. Ev sahibiyken şimdi kiracı oldum ve kira artışını karşılayamıyorum. Siz bir çözüm bulabildiniz mi ve çok geçmiş olsun

Tümünü Gör
Emniyet Genel Müdürlüğü İhbarımı Dikkate Almayan Görevliler

Emniyet GenelMüdürlüğü İhbarımı Dikkate Almayan Görevliler

İlknur
Sokağa Dorse İle Tır Park Edilmesi Ve Görüşümü Engellemesi!

Sokağa Dorse İleTır Park Edilmesi Ve Görüşümü Engellemesi!

Barış
Emniyet Genel Müdürlüğü Kaldırım İhlalinden Hayat Tehlikesi!

Emniyet GenelMüdürlüğü Kaldırım İhlalinden Hayat Tehlikesi!

Emniyet Genel Müdürlüğü Acil Lütfen Sesimizi Duyun!

Emniyet GenelMüdürlüğü Acil Lütfen Sesimizi Duyun!

Buket
Emniyet Genel Müdürlüğü  Gürültü Sorunu!

Emniyet GenelMüdürlüğü  Gürültü Sorunu!

Serkan
Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Şube Görevini Neden Yapmıyor?

Emniyet GenelMüdürlüğü Trafik Şube Görevini Neden Yapmıyor?

Nail