Emniyet Genel Müdürlüğü Polisin İlgisizliği Bu Kadar Da Olmaz Dedirtti!

26 Ocak 2024 07:2957.920

Oturduğum daireye taşındığım 3 ay olmadı. Üst katta oturanlar o kadar gürültü yapıyor ki, sanki tavanı sökecekler; matkap sesi, gece saat ikide süpürge çalıştırma, mobilya sürükleme, evin bir köşesinden diğer köşesine akülü araba sürükleme ve daha birçok gürültü. Birkaç defa gidip 'Alt kata çok gürültünüz geliyor, lütfen biraz dikkat edin' diye uyardım. İki gün önce yine 'Çok gürültü yapıyorsunuz, gürültüden ne uyuyabiliyorum ne de evde oturabiliyorum, lütfen biraz dikkat edin' dedim. Ancak, adam 'Bir daha kapınıza gürültü yapıyorsunuz diye gelirseniz, sizinle başa çıkamam' diyerek bağırdı ve bana saldırdı. Bağırma sesiyle karşı dairede oturan aile kapıya çıktı ve beni saldırganın elinden kurtardı. Dün sabah saat 5.30'dan beri uyku uyuyamadım, şu an bile üst kattaki gürültü devam ediyor. Akşam iki defa polisi aradım ancak polis gelmedi. Kocasinan Mahallesi'nde bulunan, Aydın ilindeki polis karakolu evime 12 dakika yürüme mesafesinde. Emniyet Genel Müdürlüğü, daha kaç vatandaşın zarar görmesini izleyecek? Kaç kişi daha komşu gürültüsü nedeniyle zarar görecek bu ülkede? Polis neden var, kaçak mültecileri denetlemek için mi? Tehdit edildim ve can güvenliğim tehlikede. Polise 'Can güvenliğim tehlikede' diye ihbar eden bir vatandaş olarak, neden tedbir alınmıyor? Neden korunmuyorum? Polis, zarar gördükten sonra mı müdahale edecek? Emniyet mensuplarının görevini yapmaması nedeniyle birçok insan zarar görüyor. Sağlık personeli olarak uykusuz ve yorgun bir şekilde hasta bakmak zorunda kalıyorum.

Yorumlar(6)

12 Ekim 2024 05:32

Aynı şekilde ben de aradım iki kere Bir de kadını çok kötü dövüyor sadece bir kere geldiler o da ben şikayet etmemiştim başkası etmiş ondan sonra hiç gelmediler iki kere aramama rağmen gelmediler

26 Ağustos 2024 13:47

Sorununuz çözüm bulabildiniz mi aynı olayları yaşıyorum da

23 Şubat 2024 18:57

Şikayetinize yanlış yerde çözüm arıyorsunuz. Bu sorunla polis ilgilenmez. 1- Komşunuzu gürültü konusunda ciddi bir şekilde uyarmanız gerekli. (sözlü uyarı) 2- Eğer uyardığınız halde, halen aynı gürültülere devam ediyorsa, o zaman komşunuzla ilgili gerekli tüm kanıtları toplayın. Örneğin gecenin geç bir saatinde eşyaları çekiyor veya elektrik süpürgesi çalıştırıyor ise, telefonla gürültünün video kaydını alın. Korkmayın, standart bir cep telefonu bile çok iyi ses kaydı alıyor. Video kaydı aldığınız zaman, gürültünün saati ve günü zaten otomatik olarak kaydedilecek. 3- Bulunduğunuz bölgedeki savcılığa bir dilekçe ile başvuru yapıp, bu gürültü hakkında komşudan şikayetçi olacaksınız. 4- Tabii ki savcılığa vereceğiniz dilekçeye mutlaka ses kayıtlarını ve yapılan gürültüye tanıklık yapabilecek başka komşularınız varsa tanık ekleyin. 5- Eğer dilekçe konusunda bir sorun yaşayacak olursanız ya da çekinirseniz, bu konuda bir avukattan da yardım alabilirsiniz. Böylece dosyanıza takipsizlik verilmez.

29 Ocak 2024 11:00

Benzer olayı bende yaşadım 2023 yılında yaz aylarında polisi her gün gürültü sebebiyle aradım gelmedi gürültüye bakmıyoruz dediler

Emniyet Genel Müdürlüğü Bahçelievler Şubesi Üst Komşu Ses Şikayeti İle İlgilenmedi

13 Ağustos 2024 07:4457.117

24 Temmuz 06:31'de 155'i arayarak üst komşumu saat 5'ten beri yaptığı gürültü için şikayet ettim. Daha öncesinde üst kom...

4 Destek6 Yorum

Emniyet Genel Müdürlüğü Huzur Ve Güvenlik İstiyorum

15 Haziran 2024 03:3820.301

İzmir'de oturuyorum. Her gün gece saat 00:00-03:00 arası alt kattaki akraba komşuların çocukları top oynayıp bağırıyorla...

1 Destek

Tümünü Gör
Emniyet Genel Müdürlüğü İhbarımı Dikkate Almayan Görevliler

Emniyet GenelMüdürlüğü İhbarımı Dikkate Almayan Görevliler

İlknur
Sokağa Dorse İle Tır Park Edilmesi Ve Görüşümü Engellemesi!

Sokağa Dorse İleTır Park Edilmesi Ve Görüşümü Engellemesi!

Barış
Emniyet Genel Müdürlüğü Kaldırım İhlalinden Hayat Tehlikesi!

Emniyet GenelMüdürlüğü Kaldırım İhlalinden Hayat Tehlikesi!

Emniyet Genel Müdürlüğü Acil Lütfen Sesimizi Duyun!

Emniyet GenelMüdürlüğü Acil Lütfen Sesimizi Duyun!

Buket
Emniyet Genel Müdürlüğü  Gürültü Sorunu!

Emniyet GenelMüdürlüğü  Gürültü Sorunu!

Serkan
Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Şube Görevini Neden Yapmıyor?

Emniyet GenelMüdürlüğü Trafik Şube Görevini Neden Yapmıyor?

Nail

Öne ÇıkanKonular