09 Ağustos 2024 15:07

Erzurum Palandöken Zirve TOKİ'ler emlak yönetim hizmetleri temmuz ayında 489 TL olan ortak gider aidatlarını 919 TL'ye yükseltiyor. Bu yetmezmiş gibi 334 TL avans diye aidat çıkarıyorlar. Cevapları ise bütçe aşımı yaptık. Asansörlerin revizyon işlemi var, onun için alıyoruz diyorlar. Acaba bütçe aşımı neden olmuş ve de bizler maaşlarımıza zam almadan bunlar bu kadar zammı neden yapıyor?

Sabanali
Sabanali

TOKİ konutlarına aynı aidat faizlerindeki artış konusunda bizde bildirdik ama özel firmalarla bizim alakamız yok deniliyor yabani ortamdaki gibi gücü yeten zayıfı yiyor! Bu haksızlığa hükümetimizin bir an önce bir müdahale etmesini rica ediyorum binlerce insan zor durumda

Bilal
Bilal

Erzurum zirve TOKİ'ler sakini olarak, emlak yönetimin yapmış olduğu haksız artışları bende kabul etmiyorum. Bir de revizyon adı altında tarafımızdan talep edilen asansör bakım ücreti ödemeyi kabul etmiyorum. CİMER üzerinden şikayetlerimi yaptım. Yönetimin iş bilmezliğinin bedelini bizler neden ödüyoruz... Kabul edilir gibi değil. Her bütçe aşımında bizler bedel mi ödeyeceğiz. Aidat olarak, bin TL'ye yakın paralar ödüyoruz ve yetmiyormuş gibi kafalarına göre fazladan para talep ediyorlar. O zaman neden aidat ödüyoruz?...

04 Temmuz 2023 14:53
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Emlak Yönetim Erzurum Zirve TOKİ, Emlak Site Yönetim, Haksız Ve Hukuksuz Para Talebi

27 Ağustos 2024 15:36

15 Ekim 2024 21:55