Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Yaptığı Sözleşmedeki Maddenin Gereğini Uygulamıyor.

08 Temmuz 2023 21:09

Eminevim sayesinde sinir küpü olduk. Faizli sistemden çekindiğim için başvurdum. Önce tereddüt edecek bir şey yok merak etmeyin diyerek profesyonelce yaklaşıyorlar. Etimesgut/Ankara şubesinden üyelik yaptırdım. Normal aylık ödemeli sistemden girmiştim. Sonra yaklaşık 60 bin tl fark ödeyerek 60 kişilik kuralı sisteme geçmemi tavsiye ettiler. Normalde geçmeyi düşünmüyordum sıramın gelmesini, ara ödemelerle de çekeceğim rakamı yükseltecektim lakin, hem yükseltip hem kuralı isteme geçersem 60 kişilik grupta en fazla 3 yıl içinde parana kavuşursun belki de ilk kurada çıkarsın bize de dua edersin abi dediler ben de kabul ettim. İlk kura da tabi ki adım çıkmadı. İkinci kurayı beklerken aylık 16 bin taksiti 25 bine çıkarıp 1 milyon tl olan çekeceğim rakamı 1.5 milyona çıkarmayı düşündüm. Bunun için şubeye gittim. 1 milyondan 1,5 milyona geçiş için arada organizasyon ücreti olarak 50 bin talep edildi, bu rakam oldukça yüksek geldi, fakat indirim yapmadılar. İkincisi, aylık 25 bine çıkardığım an, geriye dönük ilk sözleşme tarihinden itibaren taksit farkı olan 25-16 =9 bin tl tahsil etmeleri gerektiğini söylediler. Taksit farkını geriye dönük de işletiyorlar. Ondan da yaklaşık 45 bin borç çıkıyor. Yani her sözleşme güncellemesinde bir önceki sözleşme tarihinden itibaren taksit farklarını da ödeyecekmişiz. Bunun geriye dönük bir önceki sözleşmeden itibaren tahsil edileceğinin sözleşmede nerede yazdığını sordum. İlgili maddede böyle bir açıklama yapılmamış, sadece taksit farkı ödenecek diyor. Sözleşmede ne zamandan itibaren ödeneceği yazmıyor siz de buna aykırı isteyemezsiniz böyle bir ödeme yapmam BDDK 'ya veya Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim diyerek itiraz ettim. Umursamaz bir şekilde şikayet edebileceğimi söylediler. Bu konuda yasal haklarımı sonuna kadar arayacağımın bilinmesini isterim.

profile profile profile
17 Temmuz 2023 11:01 (Şikayetten 8 gün sonra)
Hakan
23 Temmuz 2023 16:05

Yukarıda tarafıma kısa sürede şirketten dönüş yapılacağı yazıyor ancak henüz dönüş sağlanmadı. Bu sefer maille doğrudan yazdım temennim artık iletişime geçmeleri.

Vahit

Maalesef kanundaki açıkları çok iyi biliyorlar hiçbir şekilde hakkınızı arayamıyorsunuz şikayetlerinize dönüşte yapılmıyor ilgileri sadece üye yapana kadar.

Nur sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Şubesinde Yanlış Bilgilendirme

28 Ağustos 2023 23:09

Eminevim Afyon Şubesi'nde İletişim Ve Taahhüt Sorunları

30 Kasım 2024 22:42

Eminevim Karaman Şubesi'nde Yaşanan Dosya Masrafı Ve Çekiliş Sorunu!

26 Ocak 11:36
Eminevim Karaman Şubesi'nde Yaşanan Dosya Masrafı Ve Çekiliş Sorunu!