Nur sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Şubesinde Yanlış Bilgilendirme

28 Ağustos 2023 23:09

2 ay önce 200 kişilik üyeliğimizi 100 kişiliğe düşürmek istedik. Eminevim Etimesgut şubesine gittiğimizde şubede çalışan m** hanım 100 kişilik gruba düşürmek için bir fark ödememiz gerektiğini bu farkın eylül ayına kadar taksit dahil 12500 TL olacağını söyledi. Biz de buna istinaden 5000 TL ödeme yerine aylık 12500 ödemeye başladık, fakat bugün gittiğimizde 12500 TL ödeme dışında toplu 40000 TL para ödememiz gerektiği söylendi.

M** hanım sürekli bizi yanlış bilgilendirdi. Bize söylenen eylüle kadar düzenli 12500 ödenecek ve ekim de 100 kişilik gruba geçilecek bugün ise bizden ayrıca ekstra 40000 para ödememiz istendi biz sürekli Eminevim'e toplu para ödüyoruz iki yıldır çok fazla para ödedik hala bizden toplu para isteniyor. Ayrıca Eminevim'e organizasyon ücreti olarak 120000 ödedik, fakat iki yıldır sadece para ödüyoruz ne bir hizmet ne de bir doğru bilgilendirme gördük. Bize ilk söylendiği şekilde ayda 125000 ödeyerek 100 kişilik gruba geçmek ve ekim kurasına yetişmek istiyorum. Bizden ilk başta toplu para istenmedi tam grup sayısını düşüreceğimiz zaman toplu para istendi.

28 Ağustos 2023 23:30

2 yıl önce Eminevim'e ev almak için girdik tüm hayalimiz faizsiz ev almaktı fakat daha ilk Eminevim'e girdiğimizde bizde 120000 TL organizasyon ücreti adı altında ücret alındı 2 sene boyunca ayrıca aylık 5000 TL taksit ödemesi yaptık 2 yıl sonunda ödediğimiz o kadar para kül olup gitti ve tüm kuralarda ismimiz çıkmadı. Organizasyon ücreti adı altında daha hiç para vermeden bizden toplu 120000 TL almalarını açıkliyamiyirum. Sözde faizsiz sistem

01 Eylül 2023 17:31 (Şikayetten 3 gün sonra)

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Yaptığı Sözleşmedeki Maddenin Gereğini Uygulamıyor.

08 Temmuz 2023 21:09

Eminevim Karaman Şubesi'nde Yaşanan Dosya Masrafı Ve Çekiliş Sorunu!

26 Ocak 11:36
Eminevim Karaman Şubesi'nde Yaşanan Dosya Masrafı Ve Çekiliş Sorunu!
Sabahattin sonuçtan memnun

Eminevim'de Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Güven Sorunu

Sabahattin
21 Ocak 01:35
"Müşteri temsilcisi arkadaş aradı ilgilendi teşekkür ediyorum Ama tekrardan söylüyorum kayıt yaparken şubedeki temsilcinin tatlı konuşmasına değil sözleşme kurallarına bakın yoksa çözüm için uğraşmanız gerekiyor"
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Tarafından Mağdur Edildik!

Sümeyye
05 Ekim 2023 10:33