Eminevim Verdiği Zarar Açıklaması

Belinay
06 Mayıs 2023 13:03

2019'da Eminevim'e kayıt oldum. 2020 depreminde evimizi yıkıldı, o dönemde sordum, 'hani biz ev almak zorundayız' diye. 'Siz aldığınız ev üzerinden size yardımcı olacağız' dendi. 4 yıl boyunca kurada falan da çıkmadım, en sona kaldım. 4 yıl sonrası paramı almamı birkaç ay kala öğrendim ki yeni bir ev veya araba almam gerekiyor. Paramı alabilmem için paramı pul ettiler. Yeni yönetmelik falan açıklamaları sizin verdiğiniz sözün hükmü yok mu? Yeni yönetmelik çıktıktan sonraya uygulanır. Hiçbir karını da görmedim. Çok duyarsızlar, müşteri hizmetleri bir ay içinde dönüş bile yapamıyor herhangi bir sorunuz olduğunda. Mahkemeye vereceğim, organizasyon ücretinizi en azından alayım. Zarar tazmini olmaz ama en azından bir teselli.

profile profile profile
29 Mayıs 2023 09:39 (Şikayetten 22 gün sonra)

Eren

Organizasyon ücreti vermiyorlar diye biliyorum Bende şu an girdim ödemesini çok yüksek tuttum aylık 62.500 TL ödüyorum Umarım sorun yaşamam yoksa başlarına bela alırlar 😁

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Üyelik İptali Ve Çekiliş Yanıltmacası : Mağduriyet Hikayesi

04 Ocak 15:31

Eminevim'de Eksik Bilgilendirme Ve Yerine Getirilmeyen Vaatler Nedeniyle Mağduriyet

16 Aralık 10:37
eminevimde-eksik-bilgilendirme-ve-yerine-getirilmeyen-vaatler-nedeniyle-magduriyet-1.jpg