İsmail sonuçtan çok memnun

Eminevim Teslimat Sorunu

İsmail
29 Şubat 2024 15:13

Eminevim Ankara Keçiören şubesinden teslimat zamanım geldiğinde, bana 28.02.2024 tarihinde ödeme yapılması için gün verildi. Alıcı ve satıcı ödeme beklerken, ödemenin merkezden yapılacağını ve çekilişin gerçekleştirileceğini söylediler.

Akşama kadar bekletildikten sonra, 'Cuma günleri ödeme yapmıyoruz' diyerek ödemeyi pazartesi gününe ertelediler. Ankara Keçiören Şube Müdürü y**, teslimatımı zamanında gerçekleştirmiyor ve müşteri ilişkileri konusunda ilgi ve alaka göstermiyor.

Hem maaşını ve primini bizim gibi müşterilerin ödemeleriyle alıyor, hem de bizi gereken önemde tutmuyor. Hafta sonları resmi kurumlar çalışmıyor ve cuma günleri de teslimat yapmıyorlar; bu, kendi içlerinde aldıkları bir karar. Ancak bu karar beni bağlamıyor çünkü teslimat için cuma gününden önce gün verilmişti.

Günü geldiğinde teslimatı yapmıyorlar ve ertesi gün için 'o günlerde teslimat yapmıyoruz' diyorlar. Paramızın değer kaybetmesine mi üzülelim yoksa teslimatın zamanında yapılmamasından kaynaklanan bu duruma mı üzülelim, bilemiyorum. Ben mağdur oldum.

profile profile profile
04 Mart 2024 11:34 (Şikayetten 3 gün sonra)

Zeliha
12 Ekim 2024 19:44
Eminevim'de Yanıltıcı Bilgilendirme Ve İletişim Sorunları

Çekiliş Sonrası Teslimat Sürecinde Yaşanan Gecikme Ve İletişimsizlik

26 Ağustos 22:17
Çekiliş Sonrası Teslimat Sürecinde Yaşanan Gecikme Ve İletişimsizlik
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim'de Sürekli Gecikmeler Ve Güven Sorunu Yaşadım

02 Temmuz 17:28