Eminevim Müşteri Temsilcisi Kopukluğu Ve Express Ödemesi Hk.

22 Temmuz 2024 11:39

İyi günler;
Ben sizlerin 1304843 dosya numaralı müşteriniz Ö*** O***;
Sizlere ulaşmamın ve şikayetimin sebebi Çukurova/Adana şubesindeki yaşadığım hem teknik hem de müşteri temsilcimin benimle olan kopukluğudur. En basitinden ben askeri personelim Tunceli'de görev yapıyorum sisteminize 2020 Mart ayında girdim bu süreçten sonra tayinim çıktı ve gelemiyorum. Teslimatımı sancılı bir süreçten sonra kuradan 2022 Mart ayı olması gerekirken Eylülde şikayetlerle zar zor aldım. Şikayete konu olan husus ise şu an express masrafını dosyamda sizlerin karşılayacağını belirtilmesine rağmen benim yatan paramdan kesildi. Temsilcim son ödemede bunun yansıtılarak ona göre sonlandıracağımı belirttim notunu aldı. İstanbul Merkez Şubemiz bilir şu an bu notu görüyor dedi. Fakat gelelim bugüne böyle bir husus olmadığını söylüyor. Benim ödemem gerektiğini böyle bir not almadığını da belirtiyor. Ben bu husustan dolayı zaten şikayet hattınızı aradım güncel numaramı belirtmeme rağmen 1 aydır tarafıma dönüş sağlanmadı ve en son aradığımda ise temsilcimin hiç bilgi verilmeden değiştiği başkasının baktığını onunda tanışmak için bile aramadığını gördüm. Şu an hiçbir kanaldan yardım alamıyorum tam bir pişmanlık oldu. İş yerimde ve güncel hayatımda bu sorunu sık sık dile getirip firmanız hakkında şubelerin ilk giriş aşaması ve kayıt aşamasından sonraki tavırlarını net dille aktarıyorum. Tam bir pişmanlık ve bu durumun çözülüp numaramında güncellenerek tarafıma dönüş yapılmasını istiyorum. Aksi takdirde her gün bu kanalla ulaşıp firmanız adına yazı yazmak zorunda kalacağım.

22 Temmuz 2024 11:14

Sürekli bir iletişim kopukluğu var. Bizler üye olana kadar her türlü dil dökülüyor defalarca kez aranıyoruz ama kayıt olduktan sonra sorunlarımız için bile muhatap bulamıyoruz. Askeri personelim Tunceli'de görevdeyim. 1 aydır temsilcime ulaşıp telefon güncellemesi bile yapamıyorum. Şubeye gelip dilekçe yazmam gerekiyormuş. Bu nasıl bir düzendir. Bir askeri personel polis veya özel görevli için online dilekçe yazıcak platform bile geliştirememişsiniz. Karşımızda muhatap yok. Şube müdürünü aradım en son o dahi kâle almadan numaramı engellemiş. Görev dönüşü şubedeki gerekli personellere hukuki mücadele başlatacağım ve firma için sorunum çözülene kadar her gün şikayet bildirimi yapacağım.

profile profile profile
26 Temmuz 2024 09:32 (Şikayetten 3 gün sonra)
Ömer
31 Temmuz 2024 16:17

Kerime hanıma ilgi alakasından dolayı çok teşekkür ederim🙏

Yorumlar (6)

Fehmi

Kesinlikle başvurmayın ben bin pişman oldum. Her şey dosyayı imzaladıktan sonra bitiyor. Sizinle muhatap olmazlar. Pişmanlıktır resmen.

İlknur

O zaman ne yapacaksınız her şeyi ekran görüntüsü alıp savcılığa gideceksiniz

Selahattin

Gözüm yemedi resmen! Bende girmeyi düşünüyordum ki, iyi ki şikayet var'a bakmışım. Mağduriyet hikayelerini daha okurken yaşadım.

Samet

Yaklaşık 20 şikayet okudum ve şikayetler gayet ciddi ve genellikle de aynı çerçevede ilerliyor. Hayalini bile kuramayacağımız borçların altına girme niyetiyle araştırma yapıyoruz. Fakat görüyorum ki her şey o imzayı attırana kadar. Sözleşmeden sonra muhatap bulamamak, tüketicinin cebindekini aldıktan sonra kişilerin sıkıntılarıyla ilgilenmemek, zamanında para teslimatı yapmamak, personellerin söylediklerinin arkasında kurumun durmaması... Bir kendinize gelin yahu. Asıl önemli olan bu zaten. Zamanında teslimat, söylenen aktarılan bilgilerin tutarlılığı... Tamam faiz ödenmiyor fakat hizmet bedeli ödeniyor neticede. Hayrına yapılmıyor değil mi? Korktum. Soğudum, vazgeçtim

Faruk

Bu sistemle araç almak için düşünüyordum bayağı da araştırma yaptım ancak hepsinde büyük sıkıntılar yaşandığını görüyorum bu nedenle uzak durmak daha iyi gibi görünüyor

Kemal

Ben de başvuruda bulunacaktım ama görüyorum ki sorunlar çok fazla. Sistemleri tam oturmamış eksiklikler ve eleman değişikliği başa bela bu şikayetler bitmeden Eminevim fuzul evim miş her neyse. İkisinde de aynı sorunlar yaşıyor insanlar. Başımızı ağrıtmaksızın bir anlamı yok inşallah sorunlarınızı halledersiniz 🙏🙏

Eminevim'in Farklı Bilgi Verip Mağduriyetime Sebep Olması

Özcan
21 Temmuz 2023 20:10
İsmail sonuçtan çok memnun

Eminevim Teslimat Sorunu

İsmail
29 Şubat 2024 15:13
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Sözleşmedeki Teslimat Tarihine Uyulmadı, Mağduriyetim 3 Aydır Giderilmiyor

16 Ekim 17:47
eminevim-sozlesmedeki-teslimat-tarihine-uyulmadi-magduriyetim-3-aydir-giderilmiyor-5.jpg
eminevim-sozlesmedeki-teslimat-tarihine-uyulmadi-magduriyetim-3-aydir-giderilmiyor-3.jpg