Eminevim Müşteri Hizmetleri Detaylı Bilgi Vermiyor

Eminevim Müşteri Hizmetleri Detaylı Bilgi Vermiyor
28 Eylül 2024 00:23

Eminevim kuralı sisteme dahil oldum, 24.09.2024 tarihinde çekilişim vardı. Tarih yaklaştığında uygulamada bu tarih silindi ve bana kura ile alakalı SMS, bildirim vs. yapılmadı. Önceki çekilişim sistemde gözüküyor. Bu ay olan çekilişe dahil olup olmadığım belli değil. 26.09.2024 tarihinde müşteri hizmetlerini aradığımda 27.09 tarihinde aranacağım bilgisini aktardı. Arayan soran yok?! Çuvalla para veriyoruz. Bu ilgisizlik nedir? Bana acil dönüş yapılsın. Bu ay gerçekleşen kuraya dahil oldum mu? Olmadıysam neden olmadım, olduysam neden haberim olmadı, çekilişi izleyemedim?

profile profile profile
01 Ekim 2024 06:02

Şimdi arıyorlar anlık çalıyor kapanıyor aradık ulaşılamadı demek için yapmayın bunu ya.

01 Ekim 2024 11:51 (Şikayetten 3 gün sonra)

Yunus E. Bey iyi günler, başvurunuz Eminevim Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla.

09 Ocak 2025 13:25

Eminevim sistemine girdiğimden beri yaklaşık 5-6 çekilişe katıldım. Bunlardan ilkinin dışında hiçbiri sistemde gözükmüyor. Ayrıca çekiliş günü yaklaşınca çekiliş tarihi de sistemden kalkıyor ve bu mesele çözülemiyor!? Müşteri hizmetlerini aradığımda, 'Size dönüş yapacağız,' diyorlar ama yapıyorlar. Anlık çalıp hemen kapatıyorlar. Adeta açmamam için arıyorlar. Bunların hepsinin bilgisi bende mevcut. Aramızda bir sözleşme varsa her şey şeffaf olmak zorunda. Evimin, evladımın ihtiyaçlarından kısıp buraya ödeme yapıyoruz. Herhangi bir muhatap bulamıyoruz. 1) Geçmiş çekilişlerim gözükmüyor. 2) Çekiliş sonrası kazandı mı kazanmadı mı bilgisi verilmiyor. 3) Sıra numarası dahi söylenmiyor. Bu kadar ilgisizlik olmaz. Bu sefer de netice alamazsam hukuki yollara başvuracağım.

08 Nisan 2025 21:12
Eminevim'de İlgisizlik Ve Belirsizlik Sorunu
Emrullah sonuçtan çok memnun

EminOtomotiv Bize Yamuk Yaptı!

Emrullah
11 Mart 2024 13:11
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Tarafından Mağdur Edildik!

Sümeyye
05 Ekim 2023 10:33