Emrullah sonuçtan çok memnun

EminOtomotiv Bize Yamuk Yaptı!

11 Mart 2024 13:11

Eminevim'e Ocak 2024 tarihinde ev için başvuru yaptık. Sözleşmeyi imzalarken, Başvuru ücretini peşin vermemiz durumunda Ocak ayında kuraya katılabileceğimizi hem yazılı hem de sözlü beyan ettiler. Başvuru sürecinden birkaç gün sonra, size bir müjdemiz var dediler. Gittik, başka bir kampanya var, kura çıkmazsa bir ay daha erkene alıyorsunuz parayı dediler. Sözleşme ve konuştuğumuz her şey aynı hiçbir değişiklik olmayacak dediler. Tamam, dedik, yeniden imzaladık. Ocak ayı sonu bize SMS gelemedi, çekilişi nasıl takip edeceğiz diye sorduğumuzda, siz çekilişe katılmayacak siniz dediler. Neden dedik, çünkü sizin sözleşmeyi yenileyince ve bir ay erkene alınca bu ayın çekilişine katılamıyorsunuz dediler. Ama siz yazılı olarak katılabileceğimizi söylediniz diye sorduğumuzda, görevli arkadaş benim de haberim yoktu ben de öyle bilmiyordum dün akşam haberim oldu sizi arayacaktım fırsat bulamadım dedi. Eminevim müşteri hizmetleri ile görüştüm, dinlediler aslında size bunu söylemeleri gerekirdi filan dediler, ben mağdurum mağduriyetim nasıl giderilecek deyince hiçbir yanıt alamadım. Biraz araştırınca meğer dahil olduğumuz grup dolmadığı için çekilişe katılamamışız. Kısacası biz çok güvenerek girdiğimiz Eminevim'de böyle bir sorun yaşadık. Başvuracak kişiler bunu dikkat alsın. Başka mecralarda da bunu dile getireceğim. Elimden geleni yapmak istiyorum.

14 Mart 2024 15:55 (Şikayetten 3 gün sonra)
14 Mart 2024 16:13

Eminevim olacaktı.

14 Ocak 2025 11:35

Teşekkür ederim

19 Şubat 2025 16:22

Eminevim, şikayetvar.com üzerinden yazdığımız bir şikayeti kaldırmamız karşılığında bize 10.000 TL değerinde bir hediye kartı vereceğini söyledi. Şikayetimizi kaldırdık, ancak üzerinden 1-2 ay geçmesine rağmen herhangi bir geri dönüş almadık. Genel merkezi aradık ve ilgileneceklerini belirttiler, fakat hâlâ bir sonuç yok. Bugün, şikayetvar.com'dan aldığım bir bildirimde, Eminevim'in kaldırdığım şikayet nedeniyle ödül kazandığını ve ödül töreninin bugün düzenleneceği bilgisini paylaştılar. Kısacası, Eminevim tarafından aldatıldık ve buna rağmen ödül alacağını duymak çok üzücü. Sistemden çıkmayı düşünüyorum. Hiç kimseye önermiyorum

İsmail
İsmail

Kesinlikle güvenmedim. Yirmi yıl kadar önce Altunizade'deki bürolarında bunlar ailemle katıldığım ve çocuğumun çektiği birkaç ay sonra bana çıkan otomobil kurasındaki arabayı veya anlaşma gereği parasını vermediler. Araç kurasında aldatıldım kura çıkınca verilen hiçbir söz tutulmadı. Güç bela bağırıp çağırıp kıyameti koparıp hukuki sürece tam başlayacakken bir çalışanın beni kenara çekip ". Abi 400 kişiydik 40 kişiye düştük Sen çok haklısın bunlar böyle çalışıyorlar kurban olayım ne olur paranı al git" demesi üzerine yaka silkip o delikanlının söz teminatı ile sadece o aya kadar yatırdığım paramı alabildim. İnsanların iyi niyetinden faydalanıp aldatmak o gün bugün devam ediyor.

Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Tarafından Mağdur Edildik!

Sümeyye
05 Ekim 2023 10:33
Arif sonucu yetersiz buldu

Eminevim'de Organizasyon Ücreti Nedeniyle Kura Ve Teslimat Mağduriyeti

28 Temmuz 2025 21:07
eminevimde-organizasyon-ucreti-nedeniyle-kura-ve-teslimat-magduriyeti-1.jpg
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Kuralı Çekiliş Sistemi

27 Temmuz 2023 18:40