Eminevim Memnuniyetimi Belirtmek İstedim

22 Kasım 2023 21:38

Herkese merhaba, ben 2 ay önce peşinatlı sisteme katıldım ve bugün aracımı teslim aldım. Herhangi bir sorun yok; ben titiz ve zor bir kişiyim, buna rağmen ben bile ikna oldum ve bugün arabama kavuştum. Verdikleri sözü tuttular. Buradan Şirinevler şubesinden özellikle P**** T*******, R**** D**** ve E** Hanım'a desteklerinden dolayı ve süreci profesyonellikle yönetip çözdükleri için çok ama çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏

23 Kasım 2023 13:11 (Şikayetten 15 saat sonra)

Recep U. bey iyi günler, başvurunuz Emin Üstün Holding Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, görüşleriniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Yorumlar (6)

Emrah

Recep bey merhaba bende araba almak için sisteme girdim şu an teslimat zamanı geldi bulduğum aracın resimlerini ruhsatını attım bekliyorum ama neyi bekliyorum anlamadım ne kadar beklicam onu da bilmiyorum

By Albatros

Arkadaşım bugün alacak olduğun paranın yüzde yüzünü peşinat olarak versen bile sistem senin paranı 5 ay sonra verir diyorlar yetkili kişiler sen nasıl altında tebrik ediyorsun lütfen anlatır mısınız yoksa bilmediğimiz ve bize söylenmeyen maddeler mi var lütfen bilgilendirirseniz sevinirim

Eda

Merhaba, muhtemelen aracı emin otomotiv den aldı eğer emin otomotivden araç alırsanız erken veriyorlar bende araç teslimatı aldım teslimat sürecinde sorun yaşamadım satarken sorun yaşadım

Kemal

Çünkü bu yorumu ve kaydı açan da Eminevim'de çalışanlar. Sırf müşteri çekmek için her türlü yalanı söylerler

Rıdvan

İyi günler yasal süreç olarak minimum 5/6bekleme süresi olduğunu biliyorum müşteri temsilcileri ile konuştuğum zaman size 2ay içinde nasıl teslimat yaptılar bu konu hakkından detay verir misiniz.

Kemal

Detay veremezler çünkü bunu yazanlar orada çalışanlardır muhtemelen

Yanlış Yönlendirme İle Hayal Kırıklığı

05 Nisan 22:58