Teslimat Kabusu: Yalanlarla Dolan Bir Alışveriş

30 Ekim 2024 18:08

Elit Home Ümraniye Atatürk Mahallesi'nde peşin para verip mutfağıma masa sandalye takımı aldım. Düğünüm var, eşya getirmede sıkıntı olmaz değil mi, vaktim yok dedim. 'Yok abla, olur mu? Normalde 10 güne hazır olur ama seninkini öne çekeriz,' dediler. O günden sonra ben aramadan ne aradılar ne de sordular. 10 günün sonunda, 'Teslimat yarın yapılacak değil mi?' dedim, 'Tabii abla, saat verildi,' dediler. 'Kesin bakın, izin alacağım,' dedim, 'Kesin abla,' denildi. Tüm gün oturup bekledim evde, ürün gelmedi. Aradım, 'Boğaz köprüsünde trafikte yetişmiyor,' dedi. Ertesi gün tekrar saat verdi, yine bekledik ve yine yok. Ertesi gün ama kesin gelecek, 'Kusura bakmayın, beklettik,' ayakları yaptılar, ürün yine yok. Akşamına mağazaya gittim. 'Paramı iade edin,' dedim. Kredi kartına iki taksit yaptığım için güya bankaya itiraz edip dilekçe yazıp fotoğraflarını atacaklardı. Her şey yalan. Bankaya harcama itirazı yaptım. Hayatımda bu kadar yalancı, bu kadar kötü esnaf görmedim. Peşini bırakmayacağım ama parayı alıp gerisiyle ilgilenmeyen bir firma.

profile profile profile

Fatih
Fatih

Merhaba çözüme ulaştı mı?

Canan sonuçtan hiç memnun değil

Elit Home Dolap Teslimatı Ve İade Sorunlarıyla Mücadele

12 Nisan 2025 15:14
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Valsemo Mobilya Kalite Sorunları Ve Teslimat Gecikmeleri

08 Haziran 2024 23:54