Elif sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 01:11

Tamamen Instagram yanılsamasına güvenerek gittim. Elif Hanım, kaşımı bile uyuşturmadan yaklaşık beş dakika içinde birkaç çizik attı; ne ölçüm yaptı ne de fikrimi sordu. Kaşımdan memnun olmadığımı söylediğimde, bana rötuşta güzel olacağını söylediler. İnandım ama şu anda kaşım çok kötü durumda, sanki boyanmış gibi. Kaşımın yarısını usturayla kesti ve herkese aynı modeli uyguluyor gibi bir izlenim edindim. Kesinlikle kaşımı mahvetti ve hiç profesyonel değil. Eleştirel bir yorum yazdığım için direkt engellendim. Hakkımı helal etmiyorum! Ve birçok kişi de kalıcılığından ve ilgisizliğinden şikayetçiymiş. Keşke Google yorumlarına baksaydım.

Hülya
Hülya

Aynı durumu bende yaşıyorum keşke keşke gitmeden önce buraya baksaydım herkese aynı şekil kaş yapıp gönderiyor ve şikayetimi file getirdiğimde cevap bile alamıyorum o kadar verdiğim paraya mı üzüleyim yoksa çektiğim acıyamı

Elif
Elif

Kesinlikle şikayet ettiğimde beni engelldiler bu mu çözüm diğer yerlerden daha fazla para ödeyip rezil oldum resmen biz yaptık siz yapmayın Instagram tam bir aldatmaca!

Elif Gülyol Kalıcı Makyaj Kaş Tasarımı Hizmetinden Duyulan Pişmanlık

07 Mayıs 2024 20:30
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Hizmet Ve Başarısız Kaş Silme Deneyimi

10 Şubat 2025 01:42