Elele Baby Elele Dormire2 Pişmanlıktır!

Elele Baby Elele Dormire2 Pişmanlıktır!
Elele Baby
19 Ağustos 2024 13:193.053
Kıymet'in Teşekkür Mesajı
Firmanın müşteri hizmetleri tarafıma ulaşarak yedek parça gönderimi sağladı sorunum hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuldu bebeğim artık sessiz bir şekilde anakucağında uykuya dalabiliyor ilginize çok teşekkürler

26.03.2024 tarihinde Elele Baby sitesinden Dormire2 elektrikli ana kucağı aldım. 07.08.2024 tarihinde doğum yaptım ve üç günlük hastane süreci sonunda eve geçince ana kucağını kullanmaya başladım. İlk üç gün sessiz ve sorunsuz çalışan ana kucağı, üç günün sonunda gıcırtılı ses çıkarmaya başladı. Elele Baby WhatsApp destek hattına durumu belirtir yazı yazıp video attım. Tarafıma sadece bir video atarak o sesin motor çalışma sesi olduğunu söyleyerek başlarından savdılar. Başka hiçbir açıklama ya da mağduriyet giderme namına bir çabaları olmadı. Tek kelime yazı yazıp muhatap bile olmadılar. Çağrı merkezini aradım, onlar da WhatsApp destek hattına yönlendiriyor. Kısacası paramla mağdur oldum. Gıcırtı sesi çok sinir bozucu ve çocuk uykuya geçiş yapamadığı için ürünü randımanlı kullanamıyorum. Ürünün videosunu ve bana gönderilen videoyu yüklüyorum. Ürünü almak isteyenler videoları izlesin, öyle karar versin. Benim gibi parasıyla mağduriyet ve pişmanlık yaşamasın. Hakkımı Tüketici Hakem Heyeti ile arayacağım. Firmanın bilgisine.

22 Ağustos 2024 17:13

2 Eylül 2024 11:04 (Şikayetten 13 gün sonra)

Merhaba, Değerli müşterimiz ile iletişime geçildi. Müşterimizden şikayeti ile ilgili gerekli video, görsel ve fatura bilgileri talep edildi. Elele Baby için en önemli husus müşteri memnuniyetidir. Ayrıca müşterimizin sağ duyulu ve yapıcı yaklaşımı için teşekkür ederiz Sağlıklı ve güzel günler dileriz. Elele Baby Ailesi 💚

Elele Baby 15 Günlük Kullan At. Pişmanlık

Ayten
Ayten
ebebek
26 Aralık 2023 16:251.790

Ağustos 2023'te ebebek'ten Joie marka elektrikli ana kucağı aldım. 1 ay sonra ürünün motor kısmından ses gelmeye başladı...

Tümünü Gör

Ayşegül
Elele Baby Nova3in1 Elektrikli Otomatik Sallanan Beşik Bluetooth Ve Gıcırtı

Elele BabyNova3in1 Elektrikli Otomatik Sallanan Beşik Bluetooth Ve Gıcırtı

Utku
Elele Baby Park Yatak İçinden Çıkan Saçlar!

Elele Baby ParkYatak İçinden Çıkan Saçlar!

Esra
Elele Baby Ana Kucağı Kendi Kendine Tuşa Basıyor