Elektrofoni Bilişim Samsung Gibi Kayıt Açıyor.

Elektrofoni Bilişim Samsung Gibi Kayıt Açıyor.
26 Mart 2024 08:28

Elektrofoni, kendini Samsung servisi olarak tanıttı. Yetkili servis zannettim, ancak 224 koduyla arandığımda şaşırdım. Cihazımı Gebze'den Bursa'ya, Yurtiçi Kargo aracılığıyla Ö**t*** adına gönderdim.

Geri dönüşte 750 TL hizmet bedeli talep edildi. Kendilerini yetkili servis olarak tanıtıp, daha sonra web sitelerinde özel servis olduklarını belirten şahıslar, umarım yaptıklarının karşılığını alırlar.

Ben, durumu savcılığa taşıyacağım ve basına da bilgi vereceğim ki haberlerde yer alsın ve başkaları zarar görmesin. Ayrıca, 850 ile başlayan numaraları tahsis eden devlet yetkililerinin bu konuyu daha yakından takip etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Bankalara telefon numaramın değiştiğini iletmeme rağmen, tanımlı telefon sistemini kullanmaya devam ediyorlar. Birileri telefonu kopyaladığında, SMS mesajları hattan değil, doğrudan telefona gidiyor. Bu durum kabul edilemez.

29 Haziran 2024 10:57 (Şikayetten 3 ay sonra)

Merhaba e*******, yaşamış olduğunuz problem için üzgün olduğumuzu belirtiriz. Bizimle vereceğimiz numara ile WhatsApp üzerinden iletişime geçerseniz sorununuz 99% oranında çözülecektir! WhatsApp hattı : 0850 532 4240 WhatsApp linki : https://wa. Me/+908505324240

Onur
Onur

Çözüm bulun du mu ücret ödediniz mi

Eceorhan

Kargo ücretini ödedim aldım. 750 liraya telefon Bursa'yı gezdi geldi.

Tekin sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 15:53
Elektrofoni İsimli Firmanın Hakkı Olmayan Ücret Talep Etmesi
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 12:37
elektrofoni-yanlis-bilgilerle-yaniltiyor-1.pdf
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 14:13